Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία












             
 ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

 Χαλάνδρι, 8 Δεκεμβρίου 2008

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Τηλ. 210 6860730, 210 6860740
www.www.chalandri.gr
email: press@www.chalandri.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Tην 3η Δεκεμβρίου 2008 και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, ο σύλλογος Εθελοντών Χαλανδρίου σε συνεργασία με τον Δήμο, διένεμαν ενημερωτικό- έντυπο υλικό στους πολίτες της πόλης, από τα περίπτερα που λειτουργούσαν στο σταθμό του Μετρό  Χαλανδρίου και στο εμπορικό κέντρο Χαλανδρίου. Σκοπός ήταν να αφυπνίσουν τους δημότες μας,  σε θέματα ιδιαίτερης κοινωνική ευαισθησίας και για την διεύρυνση του Παραολυμπιακού κινήματος.


Από τα περίπτερα των εθελοντών  μοιράστηκε στους  Χαλανδραίους και το «Ημερολόγιο 2009» με πληροφορίες από τον χώρο της αναπηρίας.


Η  πρωτοβουλία των εθελοντών Χαλανδρίου και του Δήμου είναι στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Τρίποντο Αγάπης – Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία», η οποία για 6η συνεχή χρονιά, πραγματοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Χαλανδρίου με την σχολή  Ελληνογερμανική Αγωγή .Το «Ημερολόγιο 2009» φιλοτέχνησε ο σκηνοθέτης – Πολίτης με αναπηρία  και Χαλανδραίος Αντώνης Ρέλλας.


Παράλληλα στα σχολεία του Χαλανδρίου προβλήθηκαν οι ταινίες : η διεθνώς βραβευμένη ταινία  «Αιγαίου Κύματα» του Αντώνη Ρέλλα , σκηνοθέτη –Πολίτη με αναπηρία . Η ταινία  έχει προβληθεί σε πέντε φεστιβάλ και είναι βραβευμένη με τρία διεθνή βραβεία. Και  «Ο Χρονοπειρατής », ταινία μικρού μήκους – ντοκιμαντέρ της Μαρίας Ιωαννίδου, που συμμετείχε στο διεθνές Φεστιβάλ Emotion Pictures, με την υποστήριξη του Δήμου Χαλανδρίου.


Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
anavathmisi_kolymvitirion_Perkizas_Papagiannopoulos_3

Αναβάθμιση Κολυμβητηρίων: Σύγχρονο σύστημα εξυγίανσης – χλωρίωσης μετά το «Ν. Πέρκιζας» και στο «Π. Παπαγιαννόπουλος»

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση ψηφιακού συστήματος εξυγίανσης – χλωρίωσης της πισίνας και του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Π. Παπαγιαννόπουλος» στο Κάτω Χαλάνδρι. Προηγήθηκε,

Περισσότερα
Fortigo_allilegyis_Prosfygon_Amygdalezas_3

Ένα φορτηγό αλληλεγγύης για τους πρόσφυγες στο Κέντρο Κράτησης Αμυγδαλέζας – Η συλλογή βοήθειας συνεχίζεται έως τις 8/8

Την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και τους μετανάστες στο Κέντρο Κράτησης Αμυγδαλέζας, έδειξαν οι κάτοικοι του Χαλανδρίου που ανταποκρίθηκαν

Περισσότερα
Αύγουστος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031