Title Image

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 7ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου

Την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018, διεξήχθη με επιτυχία ο 7ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου, με τη συμμετοχή συνολικά 1000 δρομέων στους αγώνες των 5 και 10χιλιομέτρων και στον αγώνα των 1000μέτρων για παιδιά. Η κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου γέμισε με αθλητές, όλων των ηλικιών, ερασιτέχνες και μη, που έδωσαν ζωή στους δρόμους της πόλης και δημιούργησαν ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και γιορτινό κλίμα. Σε αυτό συνέβαλλε και η συμμετοχή των δρομέων από το πρόγραμμα απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ -ΔΙΑΒΑΣΗ, δίνοντας ένα ξεχωριστό νόημα στον αγώνα για την ζωή.

Τον αγώνα έκλεισαν, οι μικροί αθλητές που συμμετείχαν στο αγώνισμα των 1000 μέτρων.

Tα μετάλλια και τα κύπελλα στους νικητές/τριες απένειμαν: ο δήμαρχος κ. Συμεών (Σίμος) Ρούσσος, ο εντεταλμένος σύμβουλος για τον αθλητισμό κ. Κώστας Τσίγκος, ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ.Σέργιος Γκάκας, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Ευθύμιος Κουράσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κα. Ευγενία Κατούφα και κ. Νίκος Πανταζής.

Τον αγώνα πλαισίωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου μας, οι εθελοντές μας και όλοι οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης, Παιδείας και  Αθλητισμού.

Για άλλη μια χρονιά, στην άψογη διοργάνωση συνέβαλαν η Τροχαία της  Αγίας Παρασκευής και Κηφισιάς, το  Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, η Δημοτική Αστυνομία Χαλανδρίου, ο Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδος και οι εθελόντριες, νοσηλεύτριες του Ερυθρού Σταυρού που.

Τέλος, τον αγώνα στήριξαν με την ευγενική χορηγία τους, οι εταιρίες:

  • Όμιλος «Υγεία»
  • «Heaven of Brands» κατάστημα Χαλανδρίου
  • «Hondos Center» κατάστημα Χαλανδρίου
  • «Πράξις Υγείας» Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο
  • «PhysiolysiS» Κέντρο Φυσιοθεραπείας
  • «Dole»

Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε για την συμμετοχή τους όλους τους δρομείς και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου.

 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα για κάθε κατηγορία:

10 χλμ Γενική

10 χλμ Κατηγορίες

10 χλμ Ανδρών

10 χλμ Γυναικών

5 χλμ Γενική

5 χλμ Ανδρών

5 χλμ Γυναικών