Title Image

Πεπραγμένα Τριετίας

Πεπραγμένα Τριετίας

 
Χαλάνδρι, 4 Απριλίου 2006

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

3 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΑ – ΔΡΑΣΕΙΣ – ΣΥΝΕΠΕΙΑ

 

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος 
Παρουσιάζει τα πεπραγμένα  της περιόδου 2003-2005

 


Τα έργα που συντελέστηκαν στη διάρκεια της δημοτικής περιόδου 2003-2005 και τις δράσεις που βρίσκονται στο στάδιο υλοποίησης μέσα στο 2006, θα παρουσιάσει στους κατοίκους της πόλης, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος. Η εκδήλωση – σταθμός για τα δημοτικά πράγματα του Χαλανδρίου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απριλίου στον Κινηματογράφο ΑΙΓΛΗ, Λ. Πεντέλης 98 και ώρα 12.00.

 

Παράλληλα με την παρουσίαση των πεπραγμένων, ο κ. Ζαφειρόπουλος θα αναφερθεί στην προοπτική για την Πόλη του Αύριο, όπως αυτή εκφράζεται από τις απαιτήσεις των πολιτών και αποτελεί τη βάση των έργων που υλοποιήθηκαν και του προγράμματος της δημοτικής αρχής για την επόμενη δημοτική περίοδο. 

 

Στο μήνυμα του, ο Δήμαρχος Χαλανδρίου τονίζει μεταξύ άλλων:
«…Συμπληρώθηκαν τρία χρόνια, από την ημέρα που οι κάτοικοι του Χαλανδρίου μας ανέδειξαν ως τη νέα δημοτική αρχή της πόλης. Στο διάστημα αυτό έγιναν πολλά πράγματα, που αναβάθμισαν την ποιότητα ζωής στην πόλη. Τηρήσαμε τις δεσμεύσεις που αναλάβαμε απέναντι στους πολίτες και αυτό μας επιτρέπει να τους κοιτάζουμε στα μάτια. Και θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια και οδηγό τις υψηλές απαιτήσεις των κατοίκων, για το Χαλάνδρι που όλοι ονειρευόμαστε.»