Ξεκίνησαν οι εργασίες φύτευσης στην νησίδα της οδού Ηρακλείτου

Χαρουπιές, κουτσουπιές, ακακίες, σοφόρες και πάνω από 2.000 θάμνοι θα κοσμούν σε λίγες μέρες την διαχωριστική νησίδα στην οδό Ηρακλείτου, τον δρόμο που συνδέει τον σταθμό του μετρό Δ. Πλακεντίας με την περιοχή του Πατήματος Χαλανδρίου. Οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να ολοκληρωθούν σύντομα δημιουργώντας μια μικρή πράσινη όαση στην μέση της ασφάλτου με φυτά ανθεκτικά στο περιβάλλον και στις καιρικές συνθήκες της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος δήλωσε πρόσφατα για το έργο : «Ευχαριστώ ιδιαίτερα τις γεωπόνους Α. Νικολάου και Ν. Καλαφάτη και την προϊσταμένη του τμήματος πρασίνου Α. Χατζηγεωργίου που πίστεψαν στο έργο, έκαναν την μελέτη και διεκπεραίωσαν όλες τις δύσκολες και χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες προκειμένου να ολοκληρωθεί η προσπάθεια. Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής.»

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
μικρή εικόνα εργαστήρια

11 καλλιτεχνικά εργαστήρια θα λειτουργήσουν φέτος στον Δήμο Χαλανδρίου – Στις 22 Οκτωβρίου ξεκινούν οι εγγραφές

Ξεκινούν την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2025 οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην πλατφόρμα https://demos365.chalandri.gr/ για τα καλλιτεχνικά εργαστήρια 2025- 2026, που διοργανώνει

Περισσότερα
Οκτώβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031