Συνεχίζονται οι εργασίες στο αθλητικό κέντρο Μάρκος Παπαδάκης.

Έπειτα από την ολοκλήρωση της εργολαβίας και την παραλαβή από τον δήμο του πρώτου πιστοποιημένου skate park στο Χαλάνδρι συνεχίζονται οι παρεμβάσεις στο αθλητικό κέντρο. Οι εργασίες προχωρούν με την αποξήλωση του παλιού  ποδηλατοδρόμου στον περιμετρικό περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος ήταν εγκαταλελειμμένος και επικίνδυνος και την κατασκευή  ενός καινούριου  που θα δημιουργηθεί μαζί με μια επιπλέον  περιπατητική διαδρομή.

Στο σημείο αυτό αξίζει να υπενθυμίσουμε, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος,  ότι το Αθλητικό Κέντρο “Μ.Παπαδάκης” παρελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2014 παρατημένο και σφραγισμένο. Το 2016, έπειτα από εντατικές προσπάθειες και ενέργειες της νέας διοίκησης, εξασφαλίσθηκε η 15ετής παραχώρησή του στον δήμο από τις “Κτιριακές Υποδομές”.

Στη συνέχεια ανακατασκευάσθηκαν  η παιδική χαρά, το δάπεδο του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ, η οροφή  και ο φωτισμός του κλειστού γηπέδου, το παρκέ, οι μπασκέτες, οι κερκίδες και τα πάνελ, άλλαξε όλη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση, ανακατασκευάστηκε και εξοπλίστηκε το ιατρείο ενώ δημιουργήθηκε χώρος διαιτητών και wc. Κατασκευάσθηκε ράμπα ΑμεΑ, ξηλώθηκε ο παλαιός και τοποθετήθηκε νέος τάπητας στο γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5. Έπειτα από την περάτωση όλων των παραπάνω εργασιών  το αθλητικό κέντρο  έλαβε  άδεια λειτουργίας.

Στο Αθλητικό Κέντρο οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν στο κυλικείο,  στον περιβάλλοντα χώρο και τον εξωτερικό φωτισμό ώστε να επιτευχθεί η ολοκλήρωση της δημιουργίας  μιας ακόμη υπερσύγχρονης αθλητικής μονάδας  για τους δημότες Χαλανδρίου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
EPADIX premiera 6_10_2025

Ξεκινά και φέτος το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Δήμου Χαλανδρίου – “Πρεμιέρα” στις 6/10 με θέμα: “ΑνΩκύκλωση και Κυκλική Οικονομία”

Τη  Δευτέρα 06/10 και ώρα 19:00 στο Κέντρο Νεότητας (Δαναΐδων & Αντιγόνης) το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου Χαλανδρίου φιλοξενεί την

Περισσότερα

Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων – Ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα (Κόκκινη Προειδοποίηση) 2&3/10/2025

Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που ισχύει από το Πέμπτη 02-10-2025 έως Παρασκευή 03-10-2025. Όπως προκύπτει από το ανωτέρω σχετικό,

Περισσότερα
Οκτώβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031