Μια παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη πολιτεία ζωντανεύει στις 8 Δεκεμβρίου στο Χαλάνδρι

Με το χριστουγεννιάτικο δέντρο να ανάβει τα φώτα του στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στις 17:30  το απόγευμα, ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στην πόλη μας που φιλοδοξούν να ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε έναν κόσμο παραμυθένιο μέχρι και τις 2 Ιανουαρίου.

Τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, ενώ η Φιλαρμονική Ορχήστρα, η Παιδική Χορωδία του Δήμου, η Ένωση Ηπειρωτών Χαλανδρίου, θα συμπληρώσουν τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τραγουδώντας τα κάλαντα. Όσοι και όσες παραβρεθούν στη γιορτή θα απολαύσουν στη συνέχεια μια μαγική βραδιά με πυροτεχνήματα, ξυλοπόδαρους, και ζογκλερικά κόλπα με κρυστάλλινες μπάλες, κορίνες, κρίκους, φωτιές ενώ θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν λιχουδιές και γλυκίσματα που θα προσφέρουν καταστήματα της πόλης, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλανδρίου.

Το παραμυθένιο καρουζέλ που θα είναι εγκατεστημένο κατά τη διάρκεια ολόκληρης της εορταστικής περιόδου στην κεντρική πλατεία θα χαρίσει σε παιδιά και ενήλικες μαγικές βόλτες από ψηλά. Από το χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης δεν θα λείψουν ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά και άλλα μυθικά πλάσματα ενώ τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν κάνοντας μαζί τους δημιουργικές δραστηριότητες.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Οι δήμαρχοι Χαλανδρίου και Αγ. Παρασκευής εντείνουν τη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων της περιοχής

Την πρόθεσή τους να συνεργαστούν πιο στενά σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο πόλεων επαναβεβαίωσαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης

Περισσότερα
Απρίλιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930