Ο πρώτος γραμματέας της πρεσβείας του Μπαγκλαντές στο Χαλάνδρι

Με τον πρώτο γραμματέα της Πρεσβείας του Μπαγκλαντές κ. Sujan Debnath συναντήθηκαν ο αντιδήμαρχος Παιδείας Θύμιος Κουράσης και Πολιτισμού Σέργιος Γκάκας.
Ο πρέσβης εξέφρασε την επιθυμία για συνεργασία με τον Δήμο Χαλανδρίου  στους τομείς του πολιτισμού και της παιδείας. Στη συνάντηση που έγινε διαμορφώθηκαν κάποιες προτάσεις σχετικά με τη γνωριμία των νέων του Χαλανδρίου με τον πολιτισμό του Μπαγκλαντές αλλά και τρόποι για να έρθουν σε επαφή  παιδιά των δύο χωρών και να αναπτύξουν εμπειρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Sujan Debnath πρόσφατα έγραψε ένα ιστορικό μυθιστόρημα που η πλοκή του τοποθετείται στην Αρχαία Ελλάδα.
Η συνάντηση θα επαναληφθεί μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες με σκοπό να  οριστικοποιηθούν δράσεις και εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο Χαλάνδρι τους προσεχείς μήνες.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Η Κινηματογραφική Ομάδα του Δήμου Χαλανδρίου προβάλλει την ταινία «Με Αξιοπρέπεια» Δημήτρη Κατσιμίρη – Τρίτη 16 Ιουνίου στις 9μμ

Η Κινηματογραφική Ομάδα του Δήμου Χαλανδρίου προσκαλεί το κοινό στην προβολή της βραβευμένης ταινίας «Με Αξιοπρέπεια», του σκηνοθέτη Δημήτρη Κατσιμίρη,

Περισσότερα
Ιούνιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930