Title Image

Αγγελίες – Ανακοινώσεις – Προκυρήξεις

Αγγελίες – Ανακοινώσεις – Προκυρήξεις

Σημείωση: Ο Δήμος Χαλανδρίου ουδεμία ευθύνη φέρει για την εγκυρότητα και αξιοπιστία των παρακάτω αγγελιών, οι οποίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας. Είναι στην ευθύνη κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

ΟΑΕΔ: Ποιοι ασφαλισμένοι δικαιούνται το ειδικό βοήθημα και ποια δικαιολογητικά απαιτούνται. Πώς θα υποβάλετε την αίτηση.

Το δικαιούνται οι ασφαλισμένοι που, εφόσον δεν συγκεντρώνουν προϋποθέσεις τακτικής επιδότησης, παραμένουν άνεργοι επί τρεις μήνες κι έχουν πραγματοποιήσει στην ασφάλιση ανεργίας εξήντα (60) τουλάχιστον ημέρες εργασίας στο έτος που προηγείται της έναρξης του τριμήνου και δεν υπάγονται στις κατηγορίες του άρθρου 22 του Ν. 1836/89 (όπως οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές, εργαζόμενοι σε τουριστικά και επισιτιστικά επαγγέλματα κ.λπ).

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν τις αιτήσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά με τους εξής τρόπους:
-αυτοπροσώπως στις αρμόδιες Υπηρεσίες του ΟΑΕΔ του τόπου κατοικίας τους ή της τελευταίας απασχόλησής τους, εφόσον η αίτηση υποβάλλεται ταυτόχρονα με την έκδοση του δελτίου ανεργίας.
– ηλεκτρονικά, μέσω του e-services. Για την μετάβασή σας στο e-services, παρακαλούμε, πατήστε εδώ.
μέσω των ΚΕΠ.
Η παραλαβή της απόφασης γίνεται, είτε μέσω του ατομικού λογαριασμού στο e-services του ΟΑΕΔ, είτε από το ΚΠΑ 2 ΟΑΕΔ όπου υποβλήθηκε το αίτημα.

Οι προϋποθέσεις

– Να πραγματοποιήσει στην ασφάλιση ανεργίας εξήντα (60) τουλάχιστον ημέρες εργασίας στο έτος που προηγείται της έναρξης του τριμήνου
– Να μην υπάγονται στις κατηγορίες του άρθρου 22 του Ν. 1836/89 (όπως οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές, εργαζόμενοι σε τουριστικά και επισιτιστικά επαγγέλματα κ.λπ)
– Το ετήσιο καθαρό οικογενειακό εισόδημα του ασφαλισμένου να μην υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο ποσό, όπως αυτό αποδεικνύεται από το πλέον πρόσφατα διαθέσιμο έγγραφο της οικείας οικονομικής εφορίας. Το ποσό αυτό αυξάνεται κατά 293,47 € κάθε ημερολογιακό έτος. Για το έτος 2018 το ποσό αυτό ανέρχεται σε 11.445,34 €Τα δικαιολογητικά

1)Πρόσφατο Εκκαθαριστικό Εφορίας ή αντίγραφο φορολογικής δήλωσης .   2)Δελτίο ανεργίας σε ισχύ. 3) Αριθμός Καταθετικού Λογαριασμού (ΙΒΑΝ) στον οποίο ο ενδιαφερόμενος πρέπει να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος.

Διάρκεια και ποσό επιδότησης

Ο ασφαλισμένος μπορεί να λάβει το ειδικό βοήθημα μέχρι και τρεις φορές μέσα στο αυτό ημερολογιακό έτος. Στην περίπτωση που συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις για την καταβολή του ειδικού βοηθήματος περισσότερες από μια φορά στο αυτό ημερολογιακό έτος, δεν απαιτείται η προϋπόθεση των εξήντα ημερομισθίων που απαιτείται μόνο για την πρώτη καταβολή του βοηθήματος.

Επίσης ο ασφαλισμένος πρέπει να έχει τεθεί, σε όλο το καθοριζόμενο σ’ αυτές χρονικό διάστημα, στη διάθεση της αρμόδιας Υπηρεσίας Απασχόλησης του ΟΑΕΔ.

Δείτε την προκήρυξη εδώ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΑΕΔ 2.2.19

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ»
Δείτε την ανακοίνωση εδώ: Δήμος Κηφισιάς_μίσθωση έργου

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ:  Για τα καταστήματα της Αθήνας οι προσλήψεις που «τρέχουν» το τελευταίο διάστημα είναι οι παρακάτω. Αίτηση και αποστολή βιογραφικού μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας www.kotsovolos.gr

  • CUSTOMER CARE REPRESENTATIVE (CCR) ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ / ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ CUSTOMER CARE REPRESENTATIVE
  • INBOUND SALES ADVISOR (INS)ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ / ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ INBOUND SALES ADVISOR
  • OUTBOUND SALES ADVISOR (ASA)ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ / ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
  • ΔΙΕΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (ΑΤΔ) ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ / ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗ – ΔΙΕΘΥΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
  • ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ (ΑΤΚΙΝ316) ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ / ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΤΤΙΚΗ-ΠΩΛΗΤΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ
  • ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ (ΑΤΤΤΕΧΝΗΥ) ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ / ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ – ΚΕΝΤΡΟ / ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
  • ΠΩΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ (ΓΛΠ) ΑΘΗΝΑ – ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ / ΓΛΥΦΑΔΑ ΓΛΥΦΑΔΑ-ΠΩΛΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ
  • ΠΩΛΗΤΗΣ/ΤΡΙΑ (ΑΙΑ) ΑΘΗΝΑ – ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ / ΣΠΑΤΑ

SEPTONA: Υπάλληλος Γραφείου (Βοηθός προγραμματισμού παραγωγής) – Πτυχιούχος ΑΕΙ-ΤΕΙ, πολύ καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών Ms-Office, άριστη γνώση Excel και αγγλικών. Στείλτε το βιογραφικό σας στο: hr@septona.gr

ΑΠΟΛΛΩΝΙΩΝ: Αποστολή βιογραφικού μέσω του site της εταιρείας www.apollonion.gr

  • Barista στα Άνω Βριλήσσια. Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, επαγγελματισμός
  • Barista στο Μαρκόπουλο με τα προαναφερόμενα προσόντα
  • Ζαχαροπλάστης στα Γλυκά Νερά. Προσόντα: Αντίστοιχο δίπλωμα, επαγγελματισμός, προϋπηρεσία
  • Barista στα Βόρεια Προάστια. Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, επαγγελματισμός
  • Ζαχαροπλάστης στο Μαρκόπουλο. Προσόντα: Αντίστοιχο δίπλωμα, προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, επαγγελματισμός
  • Πωλητής-πωλήτρια στα Βριλήσσια. Προσόντα: Απολυτήριο Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση, γνώση Αγγλικών
  • Πωλητής-πωλήτρια στην Αργυρούπολη με τα προαναφερόμενα προσόντα
  • Η εταιρία Απολλώνιον ΑΒΕΕ ζητεί να προσλάβει Εμφανίσιμο-η Πωλητή-τρια για το κατάστημα του Χαλανδρίου. Προφίλ υποψηφίων: Προϋπηρεσία στον χώρο της εστίασης, Πνεύμα ομαδικότητας, Επαγγελματισμός, Δεξιότητες επικοινωνίας. Βιογραφικό μέσω φαξ στο 210 6694150 υπόψη διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού ή μέσω skywalker.gr – λιανική πώληση.

ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ: Αποστολή βιογραφικού μέσω του site της εταιρείας www.terkenlis.gr

Υπεύθυνος Καταστήματος στην Αθήνα. Προσόντα: Πτυχίο ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης, εμπειρία 3 ετών ως υπεύθυνος καταστήματος, άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, αναλυτική ικανότητα.

ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ: Θα σε ενδιέφερε να μάθεις περισσότερα για τις αποστολές των Γιατρών Χωρίς Σύνορα στον κόσμο; Να εργαστείς για έναν σημαντικό σκοπό σε ένα σημείο του πλανήτη όπου υπάρχει ανάγκη;
Σε περιμένουμε την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα, στην ενημερωτική συνάντηση με θέμα «Εργασία σε δράσεις ανά τον κόσμο» στο γραφείο μας στην Αθήνα, Ξενίας 15 (κοντά στην πλατεία Μαβίλη).
Έλα να ενημερωθείς για το ρόλο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, τα είδη των αποστολών, τις ειδικότητες που αναζητάμε, τις βασικές προϋποθέσεις για κάθε υποψήφιο και πολλά ακόμα.

BULLSEYE BURGER: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ διανομείς / delivery από καταστήματα αλυσίδας. Περιοχές: Αγία Παρασκευή, Μελίσσια, Ζωγράφου, Νέα Ερυθραία και Πεύκη. Απασχόληση πλήρης και ημιαπασχόληση.

KEDIMA ΖΗΤΕΙΤΑΙ οδηγός / picker από εμπορική εταιρία. Απόφοιτος λυκείου, γνώση Η/Υ, ταχύτητα, αντίληψη, συνέπεια, προθυμία για εργασία. Διανομή παραγγελιών στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Επιθυμητή η προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση.

PERFUMELAND ΖΗΤΕΙΤΑΙ εργάτης παραγωγής από βιομηχανική εταιρία καλλυντικών στο Κορωπί. Προφίλ υποψηφίου: Εμπειρία σε ανάλογη θέση του κλάδου θα προτιμηθεί. Άμεση διαθεσιμότητα. Επαγγελματισμός και υπευθυνότητα. Κωδικός θέσης: 0119_PROD.