Title Image

Ενημερωτική ομιλία”Σχολικός εκφοβισμός και ασφάλεια στο διαδίκτυο'”

Ενημερωτική ομιλία”Σχολικός εκφοβισμός και ασφάλεια στο διαδίκτυο'”

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου στα πλαίσια των εκπαιδευτικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων του,του διοργανώνει ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Σχολικός εκφοβισμός και ασφάλεια στο διαδίκτυο».

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 16ου Δημοτικού Σχολείου  Χαλανδρίου.

Ομιλητής θα είναι ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Σπυρίδων Αντ. Κρεζίας, Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χαλανδρίου. Ο κ. Κρεζίας είναι απόφοιτος της σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και έχει φοιτήσει σε όλα τα προβλεπόμενα σχολεία εκπαίδευσης για τον βαθμό του. Επιπλέον είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στην «Γλωσσική Τεχνολογία» και είναι δικαστικός γραφολόγος καθώς και Φωνο/ηχολόγος.

Ο σχολικός εκφοβισμός – bullying είναι μια επιθετική συμπεριφορά που συναντούμε σε πολλά στάδια της ζωής ενός παιδιού, εφήβου ακόμα και ενήλικα και εκδηλώνεται σκόπιμα, απρόκλητα και επαναλαμβανόμενα στο σχολείο ακόμα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.  Σκοπός της είναι η επιβολή και η πρόκληση σωματικού και ψυχικού πόνου στο άτομο που την υφίσταται.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να ενημερωθούμε σχετικά με τα σημάδια που θα μας προειδοποιήσουν έτσι ώστε να το αντιμετωπίσουμε  αποδοτικότερα.