Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Φεστιβάλ Stand-Up Comedy στο Χαλάνδρι

Στη φιλόξενη αίθουσα του Κινηματογράφου «Αθηνά» πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Stand-Up Comedy στην πόλη μας (4, 5 και 6 Μαρτίου 2019).

Τρείς μέρες ακατάπαυστο γέλιο, με χιούμορ, σάτιρα, αυτοσχεδιασμό και έξυπνες μιμήσεις, από καταξιωμένους στο είδος ηθοποιούς:

Δημήτρη Μακαλιά, Μίνωα Θεοχάρη, Λάμπρο Φισφή, Ζήση Ρούμπο, Άγγελο Σπηλιόπουλο, Χρήστο Πέτρου, Γιάννη Ρούσσο, Θωμά Ζάμπρα.

Η Δ/νση Πολιτισμού του Δήμου Χαλανδρίου ευελπιστεί να καθιερώσει το Stand-Up Comedy στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας και να αναδείξει μέσα από αυτές τις παραστάσεις και ανερχόμενους καλλιτέχνες που διαθέτουν το ταλέντο και τη διάθεση να διακριθούν.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Dimarxos_Roussos_2

Δήμαρχος Χαλανδρίου Σ. Ρούσσος: «Σε πλήρη αποδιοργάνωση της λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών οδηγεί το προτεινόμενο σχέδιο νόμου του ΥΠΕΣ»

Την πλήρη αντίθεσή του στο προτεινόμενο σχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τη λειτουργία και την στελέχωση των δομών προσχολικής αγωγής

Περισσότερα
Απρίλιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930