Title Image

Ολοκληρώθηκε η Εκπαιδευτική δράση σε θέματα πυρασφάλειας

Ολοκληρώθηκε η Εκπαιδευτική δράση σε θέματα πυρασφάλειας

Ο Δήμος Χαλανδρίου ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση  του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη  και του Πυροσβεστικού Σώματος, συμμετείχε στην εκπαιδευτική δράση 3ήμερης διάρκειας, για την επιμόρφωση υπαλλήλων ΟΤΑ, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στις 11, 12 και 13/6 στο κτίριο της οδού Παπάγου 7 και συμμετείχαν καθημερινά περίπου 40 εργαζόμενοι του Δήμου από διάφορες υπηρεσίες του Δήμου, όπως Διεύθυνση Κοινωνικής Υπηρεσίας, Διεύθυνση Παιδείας – Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής, Διεύθυνση Οικονομικής Υπηρεσίας, Διεύθυνση Πολιτισμού, Διεύθυνση Απορριμμάτων και Ανακύκλωσης και Διεύθυνση Περιβάλλοντος.

Η εκπαίδευση έγινε από τον Υποδιοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Επυπυραγό κ.Μεσημέρτση Α. και αφορούσε στην  απόκτηση βασικών γνώσεων  και κανόνων ασφαλείας για την πρόληψη, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση αφενός δασικών  πυρκαγιών και αφετέρου πυρκαγιών τόσο σε κλειστούς όσο και ανοιχτούς χώρους.