Title Image

Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη, στη Ρεματιά

Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη, στη Ρεματιά

Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη

Θεατρικός μονόλογος στη Ρεματιά

 

Τη θεατρική παράσταση Αγγέλικα Νίκλη Σολωμού η Διάφανη σε κείμενο και σκηνοθεσία Περικλή Μοσχολιδάκη παρουσιάζει το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2019 – Νύχτες Αλληλεγγύης την Πέμπτη 11 Ιουλίου στις 9 μ.μ.

Στον θεατρικό μονόλογο, μέσα από την αφήγηση της μητέρας του Διονύσιου Σολωμού, παρουσιάζεται η προσωπικότητα του εθνικού μας ποιητή αλλά και το κοινωνικοπολιτικό περιβάλλον της εποχής του. Στον ρόλο της Αγγέλικας  η βραβευμένη με το βραβείο “Κατίνας Παξινού” Μάγδα Κατσιπάνου.

Πρόκειται για μια παράσταση διάλογο ανάμεσα στην Αγγέλικα και τον Διονύσιο, μια παράσταση για μια φωνή και ένα βιολοντσέλο, το οποίο παρεμβαίνει και σχολιάζει με τον εξαίσιο ήχο του τα δρώμενα. Στο βιολοντσέλο ο Κωνσταντίνος Χίνης.

Βοηθός σκηνοθέτης: Μάνος Γερωνυμάκης

Σκηνικά – κοστούμια: Μάριος Βουτσινάς

 

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

 

Ελεύθερη είσοδος

Ώρα έναρξης: 9.00 μ.μ.

 

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Χαλανδρίου και για τις δομές αλληλεγγύης στους πρόσφυγες.

 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς

Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου

 

Το Φεστιβάλ Ρεματιάς προσφέρει την τέχνη, εμείς την αλληλεγγύη.

                              Προσφέρουμε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης

                  για την επιβίωση των συνανθρώπων μας που πλήττονται από την κρίση.

 

Δείτε Ε Δ Ω ολόκληρο το Πρόγραμμα του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΡΕΜΑΤΙΑΣ 2019