Title Image

Οδηγίες και προληπτικά μέτρα για την περίπτωση σεισμού

Οδηγίες και προληπτικά μέτρα για την περίπτωση σεισμού

Αυτή την ώρα συνεδριάζει  το Κεντρικό Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας  στο ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, προκειμένου να γίνει αποτύπωση της κατάστασης από τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε νωρίτερα στην Αττική και να πραγματοποιηθεί ο απαραίτητος σχεδιασμός για τις επόμενες ώρες.

Μέχρις οτου δοθούν εκ νέου κεντρικές οδηγίες στους δήμους και παρότι στον δήμο Χαλανδρίου δεν σημειώθηκαν εως τώρα σημαντικές ζημιές σε κτιριακές υποδομές  παρακαλούνται οι δημότες και κάτοικοι του δήμου Χαλανδρίου να βρίσκονται σε εγρήγορση και  :

  1. Να γνωρίζουν τις γενικές οδηγίες για τους σεισμούς της Γενικής  Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας http://civilprotection.gr/el
  2. Να μελετήσουν  τα σημεία καταφυγής που βρίσκονται κοντά τους.
  3. Αν θεωρούν ότι δημιουργήθηκαν ζημιές στο κτήριο που διαμένουν και θέλουν να ελεγχθεί από το δήμο να καλούν στην γραμμή του δημότη στο 2152158520 η να στέλνουν αίτημα στο Chalandrireport.

Όλες  οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου βρίσκονται επι ποδός για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων αλλα και για την λήψη επιπλέον προληπτικών μέτρων.