Θλίψη για την απώλεια του συμπολίτη μας Κώστα Αρβανίτη

Τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συμπολίτη μας Κώστα Αρβανίτη, που έφυγε πρόωρα από τη ζωή, εκφράζουν ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Κώστας Αρβανίτης θα μείνει για πάντα στη μνήμη μας για τον σπάνιο χαρακτήρα του και την ανιδιοτελή προσφορά στους συνανθρώπους του. Πέρυσι, στις 23 Ιουλίου, ημέρα της τραγωδίας στο Μάτι, μαζί με τη γυναίκα του Χρύσα, τον γιο του Δημήτρη και τον αιγύπτιο ψαρά Μαχμούντ Μεσάφερ, βγήκαν με το καΐκι στη θάλασσα και έσωσαν περισσότερους από 70 ανθρώπους. Για αυτή τους την πράξη τιμήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον Δήμο Χαλανδρίου.

Κώστα Αρβανίτη, θα βρίσκεσαι πάντα στις καρδιές μας…

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
anavathmisi_kolymvitirion_Perkizas_Papagiannopoulos_3

Αναβάθμιση Κολυμβητηρίων: Σύγχρονο σύστημα εξυγίανσης – χλωρίωσης μετά το «Ν. Πέρκιζας» και στο «Π. Παπαγιαννόπουλος»

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση ψηφιακού συστήματος εξυγίανσης – χλωρίωσης της πισίνας και του Δημοτικού Κολυμβητηρίου «Π. Παπαγιαννόπουλος» στο Κάτω Χαλάνδρι. Προηγήθηκε,

Περισσότερα
Αύγουστος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031