Σε επιφυλακή το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χαλανδρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου ενημερώνει ότι όλοι/ες οι εργαζόμενοι/ες στο τμήμα Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε κινδύνου.

Τρία πυροσβεστικά οχήματα περιπολούν συνεχώς στην πόλη και καλύπτουν, με τη συνδρομή των μόνιμων και των συμβασιύχων υπαλλήλων, κυρίως τις περιοχές της ρεματιάς και του Πατήματος. Παρακαλούνται οι κάτοικοι της πόλης μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας που καθημερινά αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Δήμου.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Dimarxos_low_anoigma

«Η απόφαση του ΣτΕ για το καζίνο αποτελεί όνειδος για τη Δικαιοσύνη και απρέπεια απέναντι στους κατοίκους και το περιβάλλον» – Δηλώσεις δημάρχου Σίμου Ρούσσου

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Επικοινωνία 94FM μίλησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσοςγια την απόφαση του ΣτΕ με την οποία απέρριψε τις

Περισσότερα
Μάιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031