Title Image

Επίσκεψη ομάδας Γερμανών εργαζομένων στο Χαλάνδρι

Επίσκεψη ομάδας Γερμανών εργαζομένων στο Χαλάνδρι

Εικοσαμελής ομάδα  εργαζομένων από  διαφορετικά κρατίδια της Γερμανίας, επισκέφθηκε το Χαλάνδρι στα πλαίσια της εβδομαδιαίας επιμορφωτικής άδειας κατ’ έτος που τους παρέχεται και φέρει τίτλο «Σήμερα οι Έλληνες αύριο εμείς; Eπιπτώσεις της ευρωπαϊκής πολιτικής στην Ελλάδα». Είναι η τέταρτη φορά που εργαζόμενοι και σωματεία σε αυτό το πλαίσιο επισκέπτονται και επιλέγουν την πόλης μας, μια πόλη με κοινές αξίες και προοδευτικούς ανθρώπους όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν. Τους Γερμανούς εργαζόμενους υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και ο νέος αντιδήμαρχος εξυπηρέτησης πολιτών και αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως οι πρόσφατες εξελίξεις  στην τοπική αυτοδιοίκηση, τα  αποτελέσματα των  αυτοδιοίκητων εκλογών, τα  υπό εξέλιξη έργα της πόλης αλλά και η πρόσφατη  μεγάλη επιτυχία που αφορά στη βιοαεριοκίνηση απορριμματοφόρου οχήματος του δήμου με βιοαέριο από οικιακά απόβλητα δημοτών που παράχθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Waste4think .

Η συνάντηση έκλεισε με αμφότερες υποσχέσεις για μελλοντικές συναντήσεις και μεταφοράς των νέων  πληροφοριών της πόλης στη χώρα τους.