Title Image

Μια εξαιρετική μουσική βραδιά με κοινωνικό μήνυμα

Μια εξαιρετική μουσική βραδιά με κοινωνικό μήνυμα

 Ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21ΟΤΑ), ο Δήμος Μεταμόρφωσης (Τμήμα Πολιτισμού) και ο Σύνδεσμος Αιμοδοτών Δωρητών Οργάνων Σώματος & Μέριμνας Υγείας  “Κωστάκης Μεσογίτης”, προβάλλοντας και τιμώντας την μεγάλη ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας, οργάνωσαν  μια ξεχωριστή μουσική βραδιά, με  τις μεγαλύτερες επιτυχίες του κινηματογράφου και του μιούζικαλ.

Αγαπημένες συνθέσεις και  τραγούδια ερμηνεύτηκαν από τη  Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλανδρίου με σαράντα και πλέον μουσικούς επί σκηνής, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Κώστα Ιωαννίδη και με τις διακεκριμένες τραγουδίστριες Άννα Μορφίδου και Σοφία Παπαδημητροπούλου.

Προγήθηκε ολιγόλεπτη ενημέρωση για την εθελοντική αιμοδοσία στην Ελλάδα από την πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας,  Χάρι Ματσούκα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Μεταμόρφωσης  και παρευρέθηκαν ο δήμαρχος του δήμου Μεταμόρφωσης κ. Ευστράτιος Σαραουδας, ο προέδρος του ΣΒΑΠ κος Γεώργιος Κουράσης  οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας κ. Ιωάννης Μπάλτας και Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του δήμου Μεταμόρφωσης  κ. Νικόλαος Ζυγούνας, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και διοικητικών του δήμου Χαλανδρίου Σέργιος Γκάκας, δημοτικοί σύμβουλοι,  εκπρόσωποι των δύο δήμων και των συλλόγων αλλά και πλήθος δημοτών της πόλης που φιλοξένησε την εκδήλωση.

Την εκδήλωση επιμελήθηκε   και παρουσίασε με επιτυχία ο διακεκριμένος βαρύτονος Δημοσθένης Σταυριανός.