Ισχύει το «εντέλλεσθε» του Δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου

  
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τηλ. 2132023926
www.www.chalandri.gr
Email: press@www.chalandri.gr

 

 

Χαλάνδρι 15 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

 Ισχύει το «εντέλλεσθε» του Δημάρχου Χαλανδρίου  Σίμου Ρούσσου
 

Οι εργαζόμενοι του Δήμου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου και γέμισαν ασφυκτικά το Παλιό Δημαρχείο όπου πραγματοποιήθηκε χθές, 14 Οκτωβρίου, η συνάντηση – ενημέρωση για τις εξελίξεις στο θέμα της αξιολόγησης και του επανελέγχου των συμβάσεων μετά την ακύρωση από τον Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Μ. Αγγελάκα της ομόφωνης απόφασης του δημοτικού συμβουλίου.

Ο Σίμος Ρούσσος κατέστησε σαφές ότι ισχύει το «εντέλλεσθε» που έχει υπογράψει για να μη δοθούν τα στοιχεία που ζητά το υπουργείο. Αναφέρθηκε στις αλλεπάλληλες επιθέσεις που δέχεται η νέα δημοτική αρχή και τόνισε την ανάγκη συμπαράταξης εργαζομένων, πολιτών και διοίκησης.

Παρόντες ήταν και οι Αντιδήμαρχοι Διοικητικών & Οικονομικών Έλενα Χριστούλη και Πολιτισμού & Αθλητισμού Σέργιος Γκάκας.
 

      
 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Ξεκινά η Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση σε σχολεία – Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς – Ανοιχτή τηλεδιάσκεψη την Κυριακή 22/6

Η πρώτη περίοδος της « Καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης 2025» του Δήμου Χαλανδρίου ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025 και ολοκληρώνεται

Περισσότερα
Ιούνιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30