Περισσότεροι από 800 μαθητές και μαθήτριες του Χαλανδρίου συμμετείχαν στον 37 Μαραθώνιο

Ο βροχερός καιρός δεν εμπόδισε  περισσότερους από 800 μαθητές και μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου να στηθούν στην γραμμή εκκίνησης, έτοιμοι να δώσουν τον δικό τους αγώνα δρόμου, επί της Μαραθώνιας διαδρομής, στα πλαίσια του 37ου Αυθεντικού Μαραθωνίου.

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου Συμεών (Σίμος) Ρούσσος, ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών – Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού – Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης – Διαχείρισης Απορριμμάτων  Κώστας Γερολυμάτος  βράβευσαν  τους μικρούς αθλητές  για την προσπάθεια τους.

Η μουσική της φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου και το ζεστό χειροκρότημα των θεατών συνέβαλλαν ουσιαστικά, τόσο στην γιορτινή ατμόσφαιρα της διοργάνωσης, όσο και στην εμψύχωση των μαραθωνοδρόμων.

Ευχαριστούμε όλους και όλες που συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου μικρών παιδιών και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Xalandri Bravo 2026_1200 athlites_18

Το «Χαλάνδρι Bravo 2026» ένωσε περισσότερους από 1.200 αθλητές και αθλήτριες σε μια μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Περισσότεροι από 1.200 αθλητές και αθλήτριες, εκατοντάδες παιδιά, γονείς και φίλοι του αθλητισμού συμμετείχαν στη μεγάλη γιορτή αθλητισμού «Χαλάνδρι Bravo

Περισσότερα
anakoinosi_dimos

Ανακοίνωση για την Πράξη Εφαρμογής στην περιοχή «Ζώνη Δ. Πλακεντίας – Πεύκο Πολίτη» – Τελευταία προθεσμία για υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας

Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου ανακοινώνει ότι μετά την έγκριση της Πολεοδομικής Μελέτης στην περιοχή «Ζώνη Δ. Πλακεντίας – Πεύκο Πολίτη» του

Περισσότερα
Ιούνιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930