Title Image

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Παράρτημα Ρομά του Δήμου Χαλανδρίου

Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Παράρτημα Ρομά του Δήμου Χαλανδρίου

Την Πέμπτη 14/11/2019 πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και καταπολέμησης της φτώχειας κ. Γιώργου Σταμάτη και του επιτελείου του, οι οποίοι συνόδευαν τον κ.Jean-Eric Paquet Γενικό Διευθυντή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για θέματα Έρευνας και Καινοτομίας στον χώρο του Παραρτήματος Ρομά του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου που βρίσκεται Αντιγόνης και Δαναΐδων .

Ο κ.Paquet βρισκόταν στην Ελλάδα για μια σύντομη επίσκεψη και θέλησε να δει από κοντά τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα των κέντρων κοινότητας , και να διερευνήσει τις ανάγκες που καλύπτουν καθώς και τις υπηρεσίες που παρέχουν.

Στον χώρο του Κέντρου τους υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης ,Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Ευθυμίου ο οποίος με το στελεχιακό δυναμικό του Κέντρου Κοινότητας Ρομά τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις και ακολούθησε μια παρουσίαση τόσο της πολιτικής που υλοποιείται σχετικά με τα θέματα των Ρομά και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων όσο και για το σύνολο των δράσεων και  την παροχή υπηρεσιών  που παρέχονται .

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία.