Title Image

Christmas Run – Αντίστροφη μέτρηση

Christmas Run – Αντίστροφη μέτρηση

 

Το Χαλάνδρι γιορτάζει τα Χριστούγεννα και καλοδέχεται τη νέα χρονιά με ένα μοναδικό δρομικό γεγονός, τον 1ο Νυχτερινό Αγώνα Δρόμου, που διοργανώνουν για πρώτη φορά ο Δήμος Χαλανδρίου και ο αθλητικός όμιλος «Κάλλιστος».

Εκατοντάδες δρομείς και περιπατητές θα μας βάλουν με ένα διαφορετικό τρόπο στο κλίμα των εορτών με τη συμμετοχή τους στο «Chalandri Run The Christmas Night», στον εορταστικό αγώνα δρόμου που προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους να δουν την πόλη με διαφορετική ματιά.

Μέσα από τους κεντρικούς δρόμους, την παραρεμάτια ζώνη, τη ρεματιά  και τους πεζοδρόμους της πόλης οι συμμετέχοντες θα μεταφέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων και μαζί την προσδοκία να γίνουν πραγματικότητα οι ευχές όλων για μια καλύτερη χρονιά.

Το ραντεβού είναι για τις 22 Δεκεμβρίου, στις 20:00, στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου από όπου θα εκκινήσει ο αγώνας δρόμου των 5,9 km αλλά και η περιπατητική διαδρομή των 2,3 km, λίγα λεπτά αργότερα.

Ο εντυπωσιακός αριθμός των συμμετεχόντων, 1512 (!) άτομα έχουν δηλώσει συμμετοχή, δημιουργεί προσδοκίες για ένα μοναδικό δρομικό γεγονός, για μια ξεχωριστή βραδιά στην πόλη του Χαλανδρίου.

 

Παράλληλες εκδηλώσεις

Σειρά μουσικών εκδηλώσεων  πλαισιώνουν το δρομικό γεγονός. Από τις 18:30 η Κεντρική Πλατεία θα πλημμυρίσει από τους ήχους των βιολιών και των τσέλων του συνόλου Μουσικό Κουτί.  Η Φιλαρμονική Χαλανδρίου θα σημάνει την έναρξη του αγώνα ενώ στις 21:30 το μουσικό σχήμα Babo Κoro θα «αναμείξει» τις βαλκανικές πολυφωνίες με το Swing και το Rock, υποσχόμενο ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι.

 

Συγκεντρώνουμε τρόφιμα

Σημειώνεται τέλος ότι στο πλαίσιο του Christmas Run συγκεντρώνονται τρόφιμα για το

«Ίδρυμα Γεωργ.& Αικ. Χατζηκώνστα».

Όσοι δεν πρόλαβαν να παραδώσουν τις προσφορές τους, έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν τις παρακάτω μέρες και ώρες:

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 – 09:00 έως 22:00 (Περίπτερο Διοργάνωσης, Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου)

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019  – 10:00 έως 20:00  (ΚΕΠ Κεντρικής Πλατείας Χαλανδρίου)

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 – 09:00 έως 15:00 και 18:00 έως 21:00 (ΚΕΠ κεντρικής πλατείας Χαλανδρίου)