Κάλαντα στο Δημοτικό Συμβούλιο Χαλανδρίου από την Παιδική Χορωδία

Ως την ομορφότερη στιγμή του Δημοτικού Συμβουλίου περιέγραψε ο πρόεδρος Γεράσιμος Λυμπεράτος, την παρουσία της Παιδικής Χορωδίας Χαλανδρίου στη συνεδρίασης της Σώματος, την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.

Η αίθουσα πλημμύρισε από τις μελωδικές και χαρούμενες φωνές των παιδιών που τραγούδησαν το «Δεκέμβριο» του Ορφέα Περίδη και έψαλαν Μωραΐτικα Κάλαντα και Κάλαντα από τους Φούρνους Ικαρίας.

Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος και οι παριστάμενοι δημοτικοί σύμβουλοι ευχαρίστησαν τα παιδιά, τους ευχήθηκαν καλές γιορτές ενώ μέλη της διοίκησης τους πρόσφεραν ένα μικρό αναμνηστικό δώρο.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
synergasia Halandri_Ag. Paraskevi_2

Οι δήμαρχοι Χαλανδρίου και Αγ. Παρασκευής εντείνουν τη συνεργασία τους για την αντιμετώπιση χρόνιων προβλημάτων της περιοχής

Την πρόθεσή τους να συνεργαστούν πιο στενά σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος των δύο πόλεων επαναβεβαίωσαν ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης

Περισσότερα
Απρίλιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930