Μήνυμα για παγκόσμια ειρήνη από το δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο στον εορτασμό των ΘεοφανίωνΜήνυμα για παγκόσμια ειρήνη έστειλε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο «Νίκος Πέρκιζας».

Την ευχή και την ελπίδα να ζήσουμε ένα ειρηνικό 2020 εξέφρασε ο Σίμος Ρούσσος, τονίζοντας τη σημασία της παγκόσμιας ειρήνης, τη στιγμή που τα σύννεφα του πολέμου μαζεύονται απειλητικά στην ευρύτερη περιοχή μας.

Ευχαρίστησε επίσης θερμά τους εργαζόμενους στο Δήμο, οι οποίοι είναι σε επιφυλακή τις τελευταίες μέρες λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, προκειμένου να συνδράμουν τους συμπολίτες μας.

Κατά την τελετή αγιασμού των υδάτων, που τέλεσε ο π. Αθανάσιος του ιερού ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πλήθος παιδιών από τις ακαδημίες κολύμβησης του Δήμου βούτηξαν για το σταυρό, παρά το τσουχτερό κρύο.

Ο τυχερός που έπιασε το σταυρό είναι ο μαθητής της Β’ Γυμνασίου Βίκτωρας Συφαλάκης, ο οποίος φοιτά επί σειρά ετών στις ακαδημίες του Δήμου.

Η τελετή έκλεισε με μια εξαιρετική επίδειξη από την ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης του Συλλόγου «Νηρέα Χαλανδρίου» ενώ τον εορταστικό τόνο έδωσε η Φιλαρμονική του Δήμου.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παιδείας & Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Χάρης Μαυρουδής συγχάρηκε όλα τα παιδιά που αψήφησαν το κρύο και βούτηξαν για το σταυρό. Θερμές ευχαριστίες και συγχαρητήρια στα παιδιά που συμμετείχαν ανακοίνωσε και η Διεύθυνση Αθλητισμού & Παιδείας.

Τον εορτασμό των Θεοφανείων στο Δήμο Χαλανδρίου τίμησαν με την παρουσία τους ο γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Σπύρος Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Λυμπεράτος, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Ιωάννα Αθανασάτου, ο αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών – Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διοικητικών Υπηρεσιών Σέργιος Γκάκας, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Έλενα Χριστούλη. Παρέστησαν επίσης ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι σε Δράση» Γιώργος Κουράσης, ο επικεφαλής της παράταξης «Χαλάνδρι Ορίζοντας 2023» Μάνος Κρανίδης, ο επικεφαλής της παράταξης«Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία» Άγγελος Νταβίας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Θανάσης Τσιαμπάς, Γιώργος Θέος, Καλλίοπη Κρανίδη και η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Κατερίνα Μπαλάσκα.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.Εμφάνιση μπάρας
Κρύψιμο μπάρας
Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση