Title Image

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Χαλανδρίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο Δήμο Χαλανδρίου

Πλήθος κόσμου –μικροί και μεγάλοι- είχαν φέτος την ευκαιρία να απολαύσουν και να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Χαλανδρίου.

Το  χριστουγεννιάτικο χωριό που στήθηκε στην Κεντρική Πλατεία αποτέλεσε πόλο έλξης για ντόπιους και περαστικούς διατηρώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των επισκεπτών του, με τις δεκάδες εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα.

Αμέτρητοι μικροί και μεγάλοι έζησαν την εορταστική μαγεία στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πλατείας. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε δεκάδες δια δραστικές εκδηλώσεις  ως ενεργά μέλη λαμβάνοντας ρόλους ηρώων σε παραστάσεις και δράσεις, ενώ παράλληλα απόλαυσαν παραδοσιακά παραμύθια μεταμορφώθηκαν σε ξωτικά, έλυσαν γρίφους και έπαιξαν στην χιονοτσουλήθρα. To «Μουσικό Κουτί» γέμισε την πόλη μελωδίες ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις κατά τη διάρκεια των μουσικών της περιπλανήσεων στις γειτονιές της πόλης.

Το γεγονός βέβαια που έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στον φετινό εορτασμό των Χριστουγέννων ήταν ο 1ος Χριστουγεννιάτικος Αγώνας Δρόμου, στις 22 Δεκεμβρίου. Η συμμετοχή περισσότερων από 1.000 συμπολιτών μας συνέβαλε στην απόλυτη επιτυχία της διοργάνωσης και έβαλε τις βάσεις για τη δημιουργία ενός νέου θεσμού στην πόλη του Χαλανδρίου.

Οι πολυποίκιλες δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, του Κοινωνικού Ιατρείου Αλληλεγγύης, της Παιδικής Βιβλιοθήκης «Μίμης Βασιλόπουλος» και του Κέντρου Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά μετέτρεψαν την καθημερινότητα της πόλης σε ένα καταφύγιο ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και πίστης στις καλύτερες μέρες που θα έρθουν.

Το 2020 ανέτειλε στο Χαλάνδρι με τα ομορφότερα χαμόγελα!

Σας ευχαριστούμε όλους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο Δεκέμβρη.