Title Image

Συνεχείς οι προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου

Συνεχείς οι προσφορές στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου

Εξαιρετικά ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι το αίσθημα αλληλεγγύης μεταξύ των κατοίκων του Χαλανδρίου δεν έχει καμφθεί από την οικονομική κρίση των προηγούμενων ετών, όπως αποδεικνύουν οι συνεχείς προσφορές προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Με αφορμή την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας από το φροντιστήριο Εντάξει, η Δομή Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο Δήμου Χαλανδρίου εκφράζει θερμές ευχαριστίες.

«Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας στο φροντιστήριο Εντάξει για τη προσφορά σε τρόφιμα μακράς διάρκειας που διατέθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Χαλανδρίου.

»Με τη προσφορά σας αυτή είναι εμφανές ότι προσδώσατε μεγάλη ικανοποίηση στους ωφελούμενους των Κοινωνικών δομών. Η κοινωνική ευαισθησία σας μας επιβεβαιώνει πως παρά τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε λόγω της κοινωνικής και οικονομικής κρίσης, δεν έχει χαθεί το αίσθημα της αλληλεγγύης.

»Είναι σημαντικό για εμάς να γνωρίζουμε πως έχουμε τη στήριξη από σχολεία, συλλόγους, φορείς, εταιρείες και επιχειρήσεις που αντιλαμβάνονται τον αγώνα που καθημερινά δίνουμε για να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό στα άτομα που εξυπηρετούμε», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Δομής.