Title Image

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης για τα social media

Πότε ξεκινούν τα μαθήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης για τα social media

Στις 27 Ιανουαρίου 2020 ξεκινούν τα μαθήματα για το πρόγραμμα «Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media)» που διοργανώνει ο Δήμος Χαλανδρίου, το υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων (μέσω της Γενικής Γραμματείας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης) και το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης.

Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 25 ωρών και τα μαθήματα θα γίνονται στο 2ο Λύκειο Χαλανδρίου, επί των οδών Λ. Πεντέλης & Ιωαννίνων και ώρες 16:00 έως 19:00.

Η επιλογή των συμμετεχόντων έγινε με σειρά προτεραιότητας και είναι οι κάτωθι αριθμοί πρωτ. αίτησης:

Ήδη από τις 8 Ιανουαρίου έχουν ξεκινήσει τα μαθήματα του προγράμματος «Δημιουργία Ιστοσελίδας» που είναι διάρκειας 50 ωρών.

Σημειώνεται ότι το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην υπεύθυνη εκπρόσωπο του Δήμου Χαλανδρίου κ. Γωγώ Ράπτη. Τηλ. : 210-6899924 / Στρ. Παπάγου 7, Χαλάνδρι / email: g.rapti@halandri.gr