Title Image

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & «ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟΥ» ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ

Διεύθυνση: Φιλικής Εταιρείας & Τομπάζη 18

Τηλέφωνο: 210 6820464

e-mail: tm.politismou@halandri.gr, aetopoli@otenet.gr

 

Χαλάνδρι, 17/2/2020

Αρ. Πρ.: 6340

 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος

για την υποβολή προτάσεων για το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020

Ο Δήμος Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2020, καλεί για κατάθεση προτάσεων από φυσικά πρόσωπα, καλλιτεχνικά σχήματα και φορείς απο όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής δημιουργίας (θέατρο, μουσική, κινηματογράφο κ.λπ), οι οποίες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν στο ανοιχτό Θέατρο Ρεματιάς την περίοδο του Ιουλίου καθώς και από τέλος Αυγούστου έως τα μέσα Σεπτεμβρίου 2020.

Προς ενημέρωση των ενδιαφερόμενων παραθέτουμε τα παρακάτω στοιχεία:

  1. Το Θέατρο Ρεματιάς είναι ανοιχτό, προσβάσιμο σε Άτομα με Αναπηρία και διαθέτει κερκίδα 600 θέσεων, καμαρίνια, τουαλέτες και κυλικείο.
  2. Για τη διενέργεια του φεστιβάλ ο Δήμος διαθέτει: α) προσωπικό ασφαλείας για την ηλεκτρολογική του υποδομή, β) σύστημα φωτισμού και υπεύθυνο για τον χειρισμό του και γ) προσωπικό για τη φροντίδα και την καθαριότητα του χώρου.
  3. Για παραστάσεις των οποίων τη δαπάνη παραγωγής θα αναλάβει ο Δήμος παρέχεται και η ηχητική κάλυψη.

Διαθέσιμος ηχητικός εξοπλισμός: α) ηχητικό σύστημα για το κοινό JBL ενεργό VRX (4 ηχεία για μπάσα & 6 δορυφόροι), β) ψηφιακή κονσόλα 32 IN/16 OUT, γ) 12 + 2 monitor – επιστροφές και δ) ενισχυτής μπάσου AMPEG 150W & ενισχυτής κιθάρας FENDER 150W.

 

Στο τέλος της πρόσκλησης υπάρχει παράρτημα με την ανάλυση του ηχητικού εξοπλισμού.

Η ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΩΣ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Χαλανδρίου συνεργάζεται με την Κίνηση Αναπήρων Καλλιτεχνών προκειμένου να παρουσιάζει προσβάσιμες, ως προς το περιεχόμενο, εκδηλώσεις για όλους και όλες (ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, ενδογλωσσικοί υπέρτιτλοι για Κ(κ)ωφούς/ες και βαρήκοους/ες, ακουστική περιγραφή για άτομα με προβλήματα όρασης και άλλες υπηρεσίες προσβασιμότητας). Προϋπόθεση για την επίτευξη του σκοπού αυτού είναι η καλή συνεργασία των συντελεστών της παράστασης/συναυλίας με την Κίνηση Αναπήρων Καλλιτεχνών. Οι υπηρεσίες προσβασιμότητας δεν επηρεάζουν το περιεχόμενο της εκδήλωσης που προτείνεται ενώ η προθυμία των συντελεστών της για συνεργασία με την Κίνηση Αναπήρων Καλλιτεχνών συνυπολογίζεται στη διαδικασία επιλογής των προτάσεων.

 

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ

Οι προτάσεις θα πρέπει να παρουσιάζουν με σαφήνεια:

α) τα στοιχεία του φορέα αναλυτικά (όνομα, διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ, τηλέφωνο),

β) τα στοιχεία της προτεινόμενης εκδήλωσης (περιεχόμενο, συντελεστές, φωτογραφικό υλικό, τεχνικές προδιαγραφές, διάρκεια εκδήλωσης κ.λπ.),

γ) την οικονομική πρόταση στην οποία θα πρέπει να συνυπολογισθούν όλα τα έξοδα που απαιτούνται για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης όπως μουσικά όργανα (πιάνο, ντραμς, κρουστά κ.λπ.), επιπλέον φωτισμός, σκηνικά, προτζέκτορας και οθόνη, ειδικότερες ηχητικές απαιτήσεις, ειδικό δάπεδο για χορό, τράσσα επί σκηνής κ.λπ. τα οποία δεν μπορεί να παρέχει ο Δήμος.

ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ:

  1. Ενοικίαση του θεάτρου ανά ημέρα παράστασης και πρόβας.
  2. Αγορά της παραγωγής από τον Δήμο

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ (για κόστος που υπερβαίνει τα 2.500,00 € καθαρά)

  1. Φορολογική ενημερότητα
  2. Ασφαλιστική ενημερότητα
  3. Αντίγραφο ποινικού μητρώου

Με την αποστολή της πρότασης θα πρέπει να μας αποστείλετε και υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα βεβαιώνεται ότι θα προσκομίσετε τα παραπάνω δικαιολογητικά πριν από την ανάθεση.

 

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε τις προτάσεις σας μέχρι τις 17 Απριλίου 2020

Οι προτάσεις θα σταλούν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στις διευθύνσεις tm.politismou@halandri.gr και alexandra.papasotiriou@halandri.gr

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στο 210 6820464, εσωτ. 2

 

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?
Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [460.29 KB]