Title Image

Συζήτηση στο Δ.Σ. για τη στοχοποίησή του από τη μείζονα αντιπολίτευση προανήγγειλε ο Σίμος Ρούσσος

Συζήτηση στο Δ.Σ. για τη στοχοποίησή του από τη μείζονα αντιπολίτευση προανήγγειλε ο Σίμος Ρούσσος

Την πρόθεσή του να ανοίξει διεξοδική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το θέμα της στοχοποίησής του από τη μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου, με αφορμή τα συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος του περί ανθελληνικής στάσης, γνωστοποίησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος στη διάρκεια της χθεσινής (11/3/2020) συνεδρίασης του Σώματος.

«Θα συζητηθεί διεξοδικά το θέμα που προέκυψε την προηγούμενη εβδομάδα εκ του μη όντος με την προσωπική μου στοχοποίηση για ανύπαρκτες δηλώσεις, τις οποίες έσπευσε η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου να υιοθετήσει… πράγματα τα οποία μου αποδίδονται, τα οποία ποτέ δεν γράφτηκαν, ποτέ δεν ειπώθηκαν, ποτέ δεν υπονοήθηκαν και νομίζω  ότι δεν τιμά αυτούς που το έκαναν», υποστήριξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

Ο κ. Σίμος Ρούσσος δήλωσε ότι η διαδικασία των μηνύσεων έχει δρομολογηθεί για «όσους ξεκίνησαν και σε όσους συνέβαλαν στη διάδοση των ψευδών αυτών ειδήσεων» και τόνισε ότι είναι σημαντικό να ενημερωθεί το Σώμα για όλες τις πτυχές του θέματος.

Ενημέρωσε το Σώμα ότι το ψήφισμα που είχε διακινηθεί μέσω Avaaz και ζητούσε την καθαίρεσή του επί εσχάτη προδοσία, κατέβηκε γιατί ήταν βασισμένο σε στοιχεία που δεν ήταν αληθή και κατέληξε: «Θα τα πούμε εν ευθέτω χρόνο με ψυχραιμία. Αλλά αυτή τη συζήτηση ορισμένοι δεν θα την αποφύγουν».