Title Image

Οδηγίες για την καθαριότητα στην πόλη το επόμενο κρίσιμο δεκαπενθήμερο

Οδηγίες για την καθαριότητα στην πόλη το επόμενο κρίσιμο δεκαπενθήμερο

Ο Δήμος Χαλανδρίου καλεί όλους τους πολίτες, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί από την πανδημία του κορονοϊού, να επιδεικνύουν αυξημένο αίσθημα ευθύνης και στο θέμα της καθαριότητας της πόλης, με δεδομένο ότι η υπηρεσία Καθαριότητας λειτουργεί πλέον με μειωμένο προσωπικό λόγω των αδειών ειδικού σκοπού, για τους εργαζόμενους με παιδιά ή με προβλήματα υγείας.

Παρακαλούνται όλοι να τηρούν απαρέγκλιτα, τουλάχιστον για τις επόμενες 15 ημέρες, τις παρακάτω οδηγίες:

  • Να μην αποθέτουν μπάζα και ογκώδη αντικείμενα (τραπέζια, πολυθρόνες στρώματα) έξω από τις αυλές τους, στα πεζοδρόμια του Δήμου και στους δρόμους.
  • Να μην προχωρούν σε κλάδεμα δέντρων.
  • Να κατεβάζουν τα απορρίμματα το βράδυ μέσα σε σακούλες καλά δεμένες. Να τοποθετούν τις σακούλες μέσα στους κάδους, φροντίζοντας αυτοί να παραμένουν κλειστοί.

Ο Δήμος  Χαλανδρίου έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και καλεί τους πολίτες να συμβάλουν στην αποτελεσματική εφαρμογή τους, ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να βάλουμε φρένο στην διάδοση του κορονοϊού, προστατεύοντας τους συμπολίτες μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και το δημόσιο σύστημα Υγείας που δέχεται ασφυκτική πίεση υπό τις παρούσες συνθήκες.