Ανοίγουν οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Χαλανδρίου για τα σωματεία

Τα αθλητικά κέντρα «Νίκος Πέρκιζας» και «Μάρκος Παπαδάκης» επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 25 Μαΐου για την κάλυψη όμως συγκεκριμένων αναγκών προπόνησης.

Σύμφωνα με το υπ’ αριθμ. ΦΕΚ 1868/Β΄/ 17-05-2020 επιτρέπεται η λειτουργία όλων των ανοικτών και κλειστών αθλητικών εγκαταστάσεων και κολυμβητηρίων και η χρήση τους αποκλειστικά και μόνον για την κάλυψη αναγκών προπόνησης (μόνο ατομικές προπονήσεις, χωρίς επαφές ή ομαδική άσκηση) από αθλητές σωματείων ηλικίας δεκατριών (13) ετών και άνω (γεννημένους έως και τις 31.12.2007).

Επίσης επιτρέπεται η προπόνηση για τους υποψήφιους των Πανελληνίων Εξετάσεων σε σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΦΑΑ και παραγωγικές σχολές Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας), καθώς και η θεραπευτική άσκηση στο κλειστό κολυμβητήριο, από άτομα με αναπηρίες με απαραίτητη προϋπόθεση να έχει συνταγογραφηθεί η κολύμβηση ως μέθοδος θεραπείας και η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης για την τρέχουσα περίοδο.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ σε αυτό το στάδιο η χρήση των αθλητικών χώρων από τους πολίτες.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
ypoxreotikos katharismos oikpedon eos 1 Maiou

Μέτρα πρόληψης πυρκαγιών – Υποχρεωτικός ο καθαρισμός των οικοπέδων στη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου  

O Δήμος Χαλανδρίου στο πλαίσιο έναρξης της αντιπυρικής περιόδου την 1η Μαΐου, ενημερώνει τους ιδιοκτήτες, νομείς και επικαρπωτές οικοπεδικών και

Περισσότερα
Απρίλιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930