Title Image

Ο Δήμος Χαλανδρίου μεριμνά για την ασφαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων

Ο Δήμος Χαλανδρίου μεριμνά για την ασφαλή διεξαγωγή των Πανελληνίων

Ο Δήμος Χαλανδρίου λαμβάνει φέτος, στις συνθήκες της πανδημίας, ειδική μέριμνα για την όσο το δυνατόν ασφαλέστερη διεξαγωγή των Πανελληνίων εξετάσεων στα σχολεία του Δήμου, και την προστασία της υγείας μαθητών και εκπαιδευτικών που θα συμμετάσχουν σε αυτές.

Συγκεκριμένα, με μέριμνα του Τμήματος Παιδείας και Φροντίδας Σχολικών Μονάδων,  στα σχολεία τού Χαλανδρίου που έχουν ορισθεί ως Εξεταστικά Κέντρα (1ο Λύκειο, 4ο Λύκειο, 2ο ΕΠΑΛ, 3ο ΕΠΑΛ, 2ο Λύκειο, 4ο Γυμνάσιο) και στο 2ο Γυμνάσιο που λειτουργεί ως Βαθμολογικό Κέντρο, έχει τοποθετηθεί επαρκής αριθμός σχολικών καθαριστριών για τον τακτικό καθαρισμό των χώρων κατά τη διεξαγωγή των εξετάσεων, οι οποίες αρχίζουν τη Δευτέρα 15 Ιουνίου.

Επί πλέον διανέμονται μάσκες υφασμάτινες από το Δήμο για προαιρετική χρήση από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις.

Τέλος, με μέριμνα των υπηρεσιών του Δήμου διανέμονται τα αντισηπτικά που έχουν αποσταλεί από το υπουργείο Παιδείας στα εξεταστικά κέντρα των Πανελληνίων.

«Ευχόμαστε από καρδιάς καλή επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν τη μάχη τους, και καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς για την εκπλήρωση του έργου τους, καθώς και στις οικογένειες των υποψηφίων για τη στήριξη στην προσπάθεια των παιδιών τους», δήλωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής κ.  Ιωάννα Αθανασάτου, η οποία συντόνισε τις σχετικές ενέργειες του Δήμου.