Διευρύνεται το ωράριο λειτουργίας για το κοινό του κολυμβητηρίου στο «Ν. Πέρκιζας»

Στη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας για το κοινό του κολυμβητηρίου στο «Ν. Πέρκιζας» προχωρά η Διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου, από τη Δευτέρα 29 Ιουνίου.

Το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί πλέον για το κοινό από τις 08:00 έως 20:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή), με παράλληλη τήρηση των παρακάτω προϋποθέσεων, που επιβάλλονται από τα πρωτόκολλα ασφαλούς λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης, λόγω του Covid-19.

  • Ο μέγιστος χρόνος παραμονής στην πισίνα ορίζεται στη μια ώρα και η προσέλευση γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού.
  • Οι αθλούμενοι μπορούν να κάνουν χρήση της πισίνας έως τρεις φορές την εβδομάδα.
  • Η χρήση των αποδυτηρίων ΔΕΝ επιτρέπεται
  • Όποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει βοηθητικό εξοπλισμό θα πρέπει να προσκομίσει το δικό του.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

Η είσοδος στο χώρο θα γίνεται κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού με τη γραμματεία, και εφόσον κάθε αθλούμενος προσκομίσει τις απαραίτητες ιατρικές βεβαιώσεις (για τα νέα μέλη) καθώς και το δελτίο καταγραφής, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν ΕΔΩ.

Περισσότερες πληροφορίες, διευκρινίσεις και ραντεβού στο τηλ. 210 6819350.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
anakoinosi_dimos

2η Ανοιχτή πρόσκληση για τη συγκρότηση του «Συμβουλίου ένταξης μεταναστών και προσφύγων του Δήμου Χαλανδρίου»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΑΡΜΟΔΙΑ: ΣΟΦΙΑ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Περισσότερα
Μάρτιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031