Title Image

Σίμος Ρούσσος: «Θα τα καταφέρουμε αξιοποιώντας την αλληλεγγύη και τη συλλογική δράση – Ο φόβος δεν θα νικήσει

Σίμος Ρούσσος: «Θα τα καταφέρουμε αξιοποιώντας την αλληλεγγύη και τη συλλογική δράση – Ο φόβος δεν θα νικήσει

Στον αγιασμό του 2ου Γυμνασίου – 2ου Λυκείου βρέθηκε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος για να ευχηθεί σε παιδιά και εκπαιδευτικούς μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Απευθυνόμενος στους μαθητές και στους δασκάλους τους ο δήμαρχος Χαλανδρίου υποστήριξε ότι η σχολική κοινότητα, που καμία ευθύνη δεν έχει για τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες ανοίγουν τα σχολεία, θα βρει τους τρόπους να διεκδικήσει μια  δημιουργική χρονιά.

«Τα σχολεία ανοίγουν φέτος σε πρωτόγνωρες συνθήκες. Καθηγητές και παιδιά –και οι γονείς τους βέβαια- καλούνται να δώσουν όχι μόνο τον αγώνα της γνώσης αλλά και να συμβάλουν στην προσπάθεια να διασφαλιστεί η υγεία και η ανθρώπινη ζωή.

» Στην προσπάθεια αυτή ο Δήμος Χαλανδρίου, όπως έκανε και όλο το προηγούμενο διάστημα, θα βρεθεί δίπλα τους.

Τις δύσκολες αυτές συνθήκες θα τις αντιμετωπίσουμε με σεβασμό στον εαυτό μας και τους άλλους, αξιοποιώντας τις αρετές της αλληλεγγύης και της συλλογικής δράσης. Ο φόβος δεν θα νικήσει. Θα τα καταφέρουμε. Θα είμαστε όλοι εδώ όταν τελειώσει αυτή η περιπέτεια», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.

Ο Σίμος Ρούσσος τέλος ευχαρίστησε την πρώην υπουργό Θεανώ Φωτίου για την τιμητική της παρουσία στον αγιασμό και το αισιόδοξο μήνυμά της προς μαθητές και εκπαιδευτικούς.