Ενίσχυση των μέτρων προστασίας στα δύο κολυμβητήρια του Δήμου

Η Διεύθυνση Παιδείας Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Χαλανδρίου ενισχύει τα μέτρα προστασίας των αθλούμενων στα αθλητικά κέντρα του Δήμου με την τοποθέτηση αυτόματων συστημάτων απολύμανσης για χέρια και πόδια.

Τα αυτόματα συστήματα απολύμανσης τοποθετήθηκαν στα κολυμβητήρια των Αθλητικών Κέντρων «Ν. Πέρκιζας» και «Π. Παπαγιαννόπουλος».

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού & Εξυπηρέτησης Πολιτών Χάρης Μαυρουδής επισήμανε: «Ο Δήμος Χαλανδρίου προσπαθεί από την πρώτη στιγμή της πανδημίας, με όσα μέσα διαθέτει και το περιορισμένο -λόγω νομοθετικών περιορισμών- προσωπικό, να διασφαλίσει τη μεγαλύτερη δυνατή προστασία των πολιτών. Σ’ αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε τη συμβολή όλων των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να τηρούν κατά την προέλευση και διαμονή τους στους αθλητικούς χώρους του Δήμου όλα τα ατομικά μέτρα προστασίας και τις οδηγίες που έχει εκδώσει η δ/νση Αθλητισμού.

»Τα σωματεία της πόλης επίσης πρέπει να συνδράμουν με τη σχολαστική τήρηση των πρωτοκόλλων που έχουν λάβει από το Δήμο και τις ομοσπονδίες τους. Η ευθύνη είναι μεγάλη για όλους μας. Η ασφάλεια όλων είναι προτεραιότητα!»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Δημοσιοποίηση προς το κοινό της Μελέτης καθορισμού Ζωνών Υποδοχής Συντελεστή Δόμησης (Ζ.Υ.Σ.) του Χωρικού Συστήματος Π.Ε. Βορείου Τομέα, Περιφέρειας Αττικής

Η Γενική Γραμματεία Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (ταχ. διεύθυνση: Αμαλιάδος 17, 11523 Αθήνα), ως
Περισσότερα
Νοέμβριος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30