Title Image

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας των δυο φωτογραφικών εργαστηρίων του δήμου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας των δυο φωτογραφικών εργαστηρίων του δήμου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η έκθεση φωτογραφίας των καλλιτεχνικών εργαστήριων του δήμου Χαλανδρίου . Στην έκθεση έλαβαν μέρος συνολικά 36 ερασιτέχνες φωτογράφοι, συμμετέχοντες στα δύο καλλιτεχνικά εργαστήρια του δήμου «Φωτογραφία Δρόμου και Δημιουργία Φωτο-Ιστορίας» με εισηγητή τον Θανάση Σταυράκη και «Ο Λόγος στην Εικόνα» (Α’ & Β’ Κύκλος) με εισηγητή τον Μπάμπη Κουγεμήτρο.

Η έκθεση έλαβε χώρα στο πιο πολυσύχναστο σημείο του Χαλανδρίου, στην κεντρική πλατεία (παιδική χαρά), και ήταν ανοιχτή και προσβάσιμη για το κοινό όλο το 24ωρο.

Το σύνολο των έργων περιείχε ιδιαίτερα αξιόλογα φωτογραφικά στιγμιότυπα κάτοικών του  Χαλανδρίου με κάποια να ακολουθούν πιστά την παράδοση του ντοκουμέντου,  και άλλα να αποκαλύπτουν αθέατες όψεις της πόλης ,της καθημερινότητας και των ανθρώπων που την κατοικούν. Οι επισκέπτες θαύμασαν  έργα με έντονη προσωπική ματιά, που ξετυλίγουν μια άλλη οψη του αστικού και περιαστικού τοπίου τελείως διαφορετική από τις αποτυπώσεις που έχουμε συνηθίσει. Εικόνες που εκπέμπουν τη σύγχρονή πραγματικότητα αλλά και άλλες με ιδιαίτερα ονειρική διάθεση μας σύστησαν  μια πόλη που δεν γνωρίζουμε.

Στην παρακάτω συλλογή μπορείτε να απολαύσετε το  πλούσιο φωτογραφικό αποτέλεσμα των δύο καλλιτεχνικών εργαστηρίων του δήμου Χαλανδρίου.