Title Image

Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων – Ανακοινώσεις και αγγελίες εργασίας

Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων – Ανακοινώσεις και αγγελίες εργασίας

Το Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων του Δήμου Χαλανδρίου ενημερώνει για υπάρχουσες θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα. Οι αγγελίες αντλούνται από διάφορες ιστοσελίδες αναζήτησης εργασίας και είναι στην ευθύνη του κάθε ενδιαφερόμενου ο τρόπος διαχείρισής τους.

Άνοιξε την Παρασκευή 27/11/2020 η πλατφόρμα για την καταβολή των 400 ευρώ στους μακροχρόνια ανέργους του ΟΑΕΔ. Πώς θα κάνετε την αίτηση: Με κωδικούς ΟΑΕΔ ή TAXIS μπορούν να κάνουν αίτηση οι 130.000 μακροχρόνια άνεργοι στην διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/ektakte-oikonomike-eniskhuse-se-makrokhronia-anergous.

Ειδικότερα οι μακροχρόνια άνεργοι που δεν επιδοτούνται μπορούν να λάβουν την εφάπαξ οικονομική ενίσχυση των 400 ευρώ.

Την ενίσχυση δικαιούνται οι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) που:

– έγιναν μακροχρόνια άνεργοι (δηλαδή ξεπέρασαν τους 12 μήνες συνεχούς ανεργίας) από 1 Μαρτίου έως 25 Νοέμβριου 2020

– παρέμειναν εγγεγραμμένοι άνεργοι έως τις 25 Νοεμβρίου

– δεν λαμβάνουν επίδομα μακροχρόνιας ανεργίας και

– δεν έχουν λάβει την προηγούμενη οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ που καταβλήθηκε το διάστημα Απριλίου-Μαΐου 2020.

Οι δικαιούχοι θα χρειαστούν είτε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet, είτε τους κωδικούς του ΟΑΕΔ.

Υπενθυμίζουμε ότι με την έναρξη των αιτήσεων θα ξεκινήσουν άμεσα και οι πληρωμές από την διοίκηση του ΟΑΕΔ ώστε όλοι οι άνεργοι να πληρωθούν μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Η διαδικασία είναι να μπουν στην διεύθυνση gov.gr οι μακροχρόνια άνεργοι και να συμπληρώσουν ή επιβεβαιώσουν ή τροποποιήσουν τα στοιχεία τους και θα ξεκινήσουν να πληρώνονται άμεσα.

Όσο πιο γρήγορα κάνει ο άνεργος την διαδικασία αυτή τόσο πιο γρήγορα θα πληρωθεί.

Οι δικαιούχοι, δηλαδή όσοι είναι μακροχρόνια άνεργοι πάνω από 12 μήνες και δεν λαμβάνουν το επίδομα μακροχρόνιας ανεργίας, θα πρέπει να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/anergia/ektakte-oikonomike-eniskhuse-se-makrokhronia-anergous και να επιλέξουν το σύνδεσμο Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε μακροχρόνια ανέργους.

Με λίγα λόγια η διαδρομή θα είναι: Ενιαία Ψηφιακή Πύλη gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Ανεργία → Έκτακτη οικονομική ενίσχυση σε μακροχρόνια ανέργους.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν ή να καταχωρίσουν τα στοιχεία ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού (IBAN) στον οποίο είναι δικαιούχοι ή συνδικαιούχοι. Η καταβολή των 400 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων, γίνεται μετά την καταχώριση IBAN και κατόπιν ελέγχου και έγκρισης από τον ΟΑΕΔ.

Οι λογαριασμοί των δικαιούχων πιστώνονται εντός 3 εργάσιμων ημερών μετά την καταβολή των 400 ευρώ από τον ΟΑΕΔ. Υπενθυμίζεται ότι μόνο οι δικαιούχοι έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα. Η οικονομική ενίσχυση είναι αφορολόγητη, ακατάσχετη και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιασδήποτε παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα.

Η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης πραγματοποιείται από τον ΟΑΕΔ, κατόπιν έγκρισης από το ΔΣ του Οργανισμού, μετά από οίκοθεν έλεγχο στο μητρώο ανέργων και σχετική εισήγηση των αρμόδιων Διευθύνσεων.

Θέσεις εργασίας και προκηρύξεις

⇒ Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα του λοιπού επικουρικού προσωπικού για υποβολή νέων αιτήσεων https://loipoepikouriko.moh.gov.gr/

Η πλατφόρμα θα παραμείνει ανοιχτή για μια εβδομάδα, από την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 έως την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 για την υποβολή αιτήσεων.

Σημειώστε τα δεδομένα:

  • δεν θα είναι επιλέξιμες όλες οι ειδικότητες για όλες τις θέσεις αλλά μόνο για τις θέσεις που έχουν πρόωρα εξαντληθεί
  • καθώς και για θέσεις για την κάλυψη νέων δομών του ΟΚΑΝΑ

 

ΜΥ ΜΑRΚΕΤ:

Για τα καταστήματα σε Κηφισιά, Νέα Πεντέλη και Νέα Ιωνία αναζητούνται υπάλληλοι καταστήματος. Πληροφορίες για τις θέσεις και κωδικοί αποστολή του βιογραφικού σας στην ιστοσελίδα της εταιρείας https://www.mymarket.gr/el-GR/Kariera/Theseis-ergasias

Για τα καταστήματά μας στην ΑΤΤΙΚΗ, αναζητούμε: Οδηγούς Διανομής. To προφίλ σας: Απολυτήριο Λυκείου, Δίπλωμα Οδήγησης Β’ κατηγορίας, Εργασιακή εμπειρία 1 έτους σε αντίστοιχη θέση επιθυμητή, Επικοινωνιακές δεξιότητες και ομαδικότητα, Δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες. Μπορείτε να μας αποστείλετε το βιογραφικό σας σημείωμα κάνοντας κλικ στο «Αποστολή Βιογραφικού» από την ιστοσελίδα της εταιρείας  https://www.mymarket.gr/el-GR/Kariera/Theseis-ergasias,  επιλέγοντας  τον κωδικό θέσης ‘RS0060’ .

⇒ Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Ευρωεργασιακή (Ηρ. Πολυτεχνείου 40, Ηλιούπολη) ζητά προσωπικό όπου τα καθήκοντα της θέσης είναι:

Οργάνωση και παρακολούθηση προγραμμάτων κατάρτισης με την διαδικασία του e-learning
Επεξεργασία δεδομένων (report) προγραμμάτων κατάρτισης
Απαιτούμενα προσόντα:
• Σπουδές σε τριτοβάθμια εκπαίδευση με προσανατολισμό την Πληροφορική, εναλλακτικά αποδεδειγμένη εμπειρία στην διαχείριση συστημάτων πληροφορικής.
• Οργανωτικές και διοικητικές δεξιότητες
Επιθυμητά προσόντα:
• Προϋπηρεσία σε εκπαιδευτικούς φορείς, ΙΕΚ, Κέντρα Δια βίου Μάθησης.
• Πιστοποιημένη γνώση Αγγλικής γλώσσας

Παράλληλα αναζητά προσωπικό με καθήκοντα τα:
• Αναζήτηση καταρτιζόμενων-ωφελούμενων προγραμμάτων
• Επικοινωνία με καταρτιζόμενους-ωφελούμενους προγραμμάτων κατάρτισης
• Υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης ( ενδεικτικά : συλλογή δικαιολογητικών ωφελούμενων- επιχειρήσεων- φορέων, σύνταξη εκθέσεων, διαχείριση φακέλου υλοποίησης )
• Διοικητική υποστήριξη οργανισμού.
Απαιτούμενα προσόντα:
• Σπουδές σε τριτοβάθμια εκπαίδευση με προσανατολισμό σε Οικονομικές και
Κοινωνικές Επιστήμες
• Πιστοποιημένη γνώση ΤΠΕ
• Πιστοποιημένη γνώση Αγγλικής γλώσσας
• Αυξημένες επικοινωνιακές και διοικητικές δεξιότητες

Επιθυμητά προσόντα:
• Προϋπηρεσία σε αντίστοιχους οργανισμούς, ΙΕΚ, ΜΚΟ, Κέντρα Δια βίου Μάθησης.

Προσφέρεται:
• Οκτάωρη ευέλικτη πενθήμερη εργασία δια ζώσης ή με χρήση πακέτων τηλεργασίας.
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο email: info@euroergasiaki.gr

Η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ Α.Ε.) προκηρύσσει την πρόσληψη 50 μηχανικών, διαφόρων ειδικοτήτων (ΠΕ ή ΤΕ) για τη σύναψη σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου 24 μηνών για την κάλυψη των αναγκών της Τεχνικής  Υπηρεσίας της, σύμφωνα με το άρθρο 131 του Ν.4714/2020.   Οι αιτήσεις συμμετοχής θα πρέπει να υποβληθούν στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ ΑΕ (Μυλλέρου 73-77, 104 36 Αθήνα), μέχρι την 7η Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 15.00 μ.μ. Αναλυτικές πληροφορίες για τα προσόντα και τα κριτήρια αξιολόγησης των υποψηφίων είναι διαθέσιμες στο ιστότοπο της Εταιρείας www.eetaa.gr.  Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2131320674,600.

⇒ ΑΣΕΠ: Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα οκτώ (18) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, που εδρεύει στους Αγίους Αναργύρους του Ν. Αττικής και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων  με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόν

4 ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων
5 ΔΕ Οδηγών Γ’ Κατηγορίας
9 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  mavridis@agankam. gov. gr ή moumtzi @ agankam. gov. Gr  ή theodoropoulou@agankam.gov.gr  ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος. Θα βρείτε την προκήρυξη στο www.asep.gr ή στο www.dikaiologitika.gr

⇒ Πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατό δεκαπέντε (115) ατόμων για τις ανάγκες της Απογραφής Γεωργίας – Κτηνοτροφίας έτους 2020, στην Κεντρική Υπηρεσία και στις Περιφερειακές Υπηρεσίες Στατιστικής (ΠΥΣ) της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), που εδρεύουν ανά την επικράτεια και συγκεκριμένα του εξής, ανά Υπηρεσία, έδρα υπηρεσίας, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ: Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να υποβάλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου  (elstatsox1@statistics.gr) όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ανακοινώσεων Συμβάσεων εργασίας Ορισμένου Χρόνου (ΣΟΧ)» με σήμανση έκδοσης «02.12.2019» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην ενότητα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής:  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (elstatsox1@statistics.gr). Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Θα βρείτε την προκήρυξη στο www.asep.gr ή στο www.dikaiologitika.gr

⇒ Οι γνωστές αλυσίδες Γρηγόρης και Απολλώνιον προσλαμβάνουν προσωπικό πέντε ειδικοτήτων σε έξι περιοχές.

Απολλώνιον – Αποστολή βιογραφικού: hr@apollonion-bakery.gr

  • Διευθυντές(Αττική) – Πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, προϋπηρεσία σε θέση ευθύνης στον χώρο της εστίασης, ικανότητα διοίκησης ομάδας, άριστη γνώση Αγγλικών
  • Λογιστές(Κορωπί) – Αντίστοιχο πτυχίο, εμπειρία 3 χρόνων σε αντίστοιχη θέση, άριστη γνώση Αγγλικών, γνώση χειρισμού Η/Υ, γνώση νομοθεσιών
  • Πωλητές(Αθήνα, Καλλιθέα, Βριλήσσια) – Απολυτήριο Λυκείου, καλή γνώση Αγγλικών, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, επαγγελματισμός
  • Barista(Καλλιθέα) – Απολυτήριο Λυκείου, γνώση Αγγλικών, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση (επιθυμητό), υπευθυνότητα
  • Διανομείς(Βριλήσσια) – Απολυτήριο Λυκείου, εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, δίπλωμα οδήγησης, δικό του μηχανάκι

Γρηγόρης

  • Πωλητές (Ελληνικό, Γέρακας) – Απολυτήριο Λυκείου, σπουδές (επιθυμητό), εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, γνώση Αγγλικών. Πληροφορίες στην ιστοσελίδα της εταιρείας https://www.gregorys.gr/etairia/ela-stin-omada/job-openings-list