Title Image

Ξεκίνησε η διανομή των τάμπλετ στα σχολεία της πόλης

Ξεκίνησε η διανομή των τάμπλετ στα σχολεία της πόλης

Ξεκίνησε την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου η διανομή στα σχολεία του Χαλανδρίου των 125 τάμπλετ που προμηθεύτηκε ο Δήμος Χαλανδρίου, ώστε να μην αποκλειστούν μαθητές της πόλης από την τηλεκπαίδευση. Η προμήθεια έγινε με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.

Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με τους διευθυντές/ντριες των σχολείων της πόλης και την Κοινωνική Υπηρεσία μεριμνά για τον εντοπισμό των αναγκών, ώστε να συμμετάσχουν στη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης όλα τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Η διαδικασία  βρίσκεται σε εξέλιξη και εφόσον προκύψουν επιπλέον ανάγκες, ο Δήμος Χαλανδρίου θα φροντίσει για την κάλυψή τους, εάν δεν έχουν παραδοθεί τα τάμπλετ που έχει προαναγγείλει το υπουργείο Παιδείας.

«Η διοίκηση του Δήμου Χαλανδρίου συνεκτίμησε ότι σε κανένα σχολείο της πόλης δεν έχει χορηγηθεί από την Πολιτεία, για τη σχολική χρονιά που διανύουμε, ηλεκτρονικός εξοπλισμός για τα διαδικτυακά μαθήματα και κινήθηκε γρήγορα για να καλύψει τις επείγουσες ανάγκες, τις οποίες κατέγραψαν οι διευθύνσεις των σχολείων. Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στην κάλυψη των αναγκών των μαθητών της πόλης, πάντα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων και στο μέτρο των δυνατοτήτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θα επανεκτιμήσουμε την κατάσταση, αν δεν υλοποιηθεί η δέσμευση του υπουργείου Παιδείας και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε, όπως κάναμε και στην περίπτωση των μασκών», δήλωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.