Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου στην κοπή της πίτας του ιδρύματος Γ. Κουρτέση

Στην τελετή για την κοπή της πίτας του ιδρύματος Γεωργίου Κουρτέση παραβρέθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

Μαζί με πολλούς συμπολίτες μας, που είχαν συγκεντρωθεί στην Εστία του Παιδιού Χαλανδρίου, παρακολούθησε την υπέροχη συναυλία από την Παιδική – Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του πατέρα Σπυρίδωνα (προέδρου του Ιδρύματος) να απευθυνθεί στους συγκεντρωμένους, είπε τα εξής:

«Είμαστε ευτυχείς που ζούμε σε μία πόλη που κατοικείται από δημιουργικούς ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται ανιδιοτελώς και συμβάλλουν στην εξασφάλιση των απαραίτητων υποδομών για τους πολίτες. Μέτρο της επιτυχίας οποιασδήποτε δημοτικής αρχής πρέπει να είναι η αξιοποίηση αυτών των ανθρώπων και η συνεργασία μαζί τους για το καλό της πόλης».

Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης ο πρώην δήμαρχος και νυν περιφερειακός σύμβουλος Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Λούλα Καρατζά και Ευγενία Κατούφα.
 
(Στη φωτογραφία η νεαρή  Νεφέλη Κωτσοπούλου συμβάλλει ως σολίστ με φλάουτο στην ερμηνεία της Κάρμεν του Μπιζέ). 
 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Στο Χαλάνδρι χτυπά ξανά η καρδιά του σχολικού αθλητισμού – Στο Ν. Πέρκιζας oι τελικοί του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων Βόρειας Αθήνας.

Τους τελικούς αγώνες του φετινού διαδημοτικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Λυκείων Βόρειας Αθήνας, στους οποίους συμμετέχουν και δυο σχολεία της πόλης μας,

Περισσότερα

Συνέντευξη δημάρχου Χαλανδρίου στο dimarxos.gr: Η επόμενη ημέρα στη πόλη – Οι εμβληματικές αναπλάσεις, το Αδριάνειο υδραγωγείο και το νέο δημαρχείο (βίντεο)

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος παραχώρησε συνέντευξη στο dimarxos.gr και μίλησε για την Αυτοδιοίκηση στη χώρα μας, τις αναπλάσεις των

Περισσότερα
Νοέμβριος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930