Title Image

Sold out η συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου στο Θέατρο Ρεματιάς

Sold out η συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου στο Θέατρο Ρεματιάς

 Η τέχνη μας στηρίζει, στηρίζουμε την τέχνη
και τους ανθρώπους της

 

Εξαντλήθηκαν τα δελτία εισόδου για τη συναυλία του Λάκη Παπαδόπουλου με προσβάσιμο περιεχόμενο που παρουσιάζεται το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης..

Ο γνωστός καλλιτέχνης που αποδεικνύει με την πορεία του και το ιδιαίτερο χιούμορ του ότι η μουσική είναι μία και δεν έχει είδη ή ταμπέλες, μας υπόσχεται μια βραδιά για όλους και όλες με το γνήσιο της υπογραφής του. Μαζί του η Ευδοκία Ράπτη στο τραγούδι, ο Γρηγόρης Γιαρελής στην κιθάρα, ο Παναγιώτης Δανίκας στο μπάσο και ο Αλέξανδρος Αλεξίου στα τύμπανα.

Προσβάσιμη συναυλία. Θα πραγματοποιηθεί με ταυτόχρονη διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα και ενδογλωσσικούς υπέρτιτλους για (Κ)κωφούς/ές και βαρήκοους/ες. Με την πιστοποίηση της Κίνησης Ανάπηρων Καλλιτεχνών.

Σημειώνεται ότι στο Θέατρο της Ρεματιάς υπάρχουν οριοθετημένες θέσεις για ανάπηρα και εμποδιζόμενα πρόσωπα, ύστερα από πρωτοβουλία της Κίνησης Αναπήρων Καλλιτεχνών, καθώς και τουαλέτα αναπήρων. Η πρόσβαση για άτομα με κινητικές βλάβες είναι δυνατή με αυτοκίνητο μέχρι το χώρο του θεάτρου όπου υπάρχουν δύο θέσεις στάθμευσης αναπηρικών οχημάτων.

Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

Αντί εισιτηρίου στις παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο προαιρετική συνεισφορά σε τρόφιμα, φάρμακα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).

 

Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς
Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία, Πολύδροσο Χαλανδρίου