Μια σχολική χρονιά γόνιμη και δημιουργική με λογισμό και μ’ όνειρο

Πρώτο κουδούνι και στα σχολεία του Χαλανδρίου, όπου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο αγιασμός, παρουσία αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Ιωάννα Αθανασάτου, η οποία παραβρέθηκε στον αγιασμό του 1ου Λυκείου Χαλανδρίου έστειλε θερμές ευχές για μια δημιουργική χρονιά.

«Μετά από δύο δύσκολα χρόνια ξεκινάμε με αισιοδοξία και προσοχή, με στόχο ασφαλή και δημιουργικά σχολεία. Από την πλευρά του Δήμου Χαλανδρίου θα κάνουμε ό,τι καλύτερο στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μας, και παρά τη δυσμενή συγκυρία, για τη φροντίδα των σχολικών χώρων σε συνεργασία με τη σχολική κοινότητα.

Ευχόμαστε από καρδιάς στους μαθητές και τις μαθήτριες, στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς μια σχολική χρονιά γόνιμη, δημιουργική και υγειονομικά ασφαλή, με λογισμό και μ’ όνειρο», σημείωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Προσχολικής Αγωγής Ιωάννα Αθανασάτου.

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Dimarxos_low_anoigma

«Η απόφαση του ΣτΕ για το καζίνο αποτελεί όνειδος για τη Δικαιοσύνη και απρέπεια απέναντι στους κατοίκους και το περιβάλλον» – Δηλώσεις δημάρχου Σίμου Ρούσσου

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Επικοινωνία 94FM μίλησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσοςγια την απόφαση του ΣτΕ με την οποία απέρριψε τις

Περισσότερα
Μάιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031