Από τον Σεπτέμβριο του 2021, προς διευκόλυνση των πολιτών και την εξυπηρέτηση των δημοτών, το τμήμα Προληπτικής Ιατρικής συνεργάστηκε με την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, για τον «Εμβολιασμό Κατ’ Οίκον» πολιτών, όπως προβλέπεται από τις αντίστοιχες διατάξεις, ενισχύοντας το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Μετά από εντολή  της  Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, το αίτημα για «Εμβολιασμό Κατ’ Οίκον»  γίνεται, πλέον, από τον Θεράποντα Ιατρό στην ιστοσελίδα www.emvolio.gov.gr και όχι από τους δήμους.

 Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

1/ Ο Θεράπων Ιατρός συμπληρώνει την αίτηση.

2/Ο ενδιαφερόμενος πολίτης λαμβάνει ενημερωτικό μήνυμα στο κινητό του ότι το αίτημά του έγινε δεκτό και ότι θα επικοινωνήσουν μαζί του για τον ορισμό του ραντεβού.

Οι δημότες που χρήζουν Εμβολιασμό Κατ’ Οίκον, θα εγγράφονται στην πλατφόρμα με τον τρόπο που προαναφέραμε και θα εξυπηρετούνται για εμβολιασμό από τις αρμόδιες  «Κινητές Μονάδες, επαγγελματιών Υγείας» που συμμετέχουν στους εν λόγω εμβολιασμούς.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
dimiourgiki apasxolisi se sxoleia

Ξεκινά η Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση σε σχολεία – Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς – Ανοιχτή τηλεδιάσκεψη την Κυριακή 22/6

Η πρώτη περίοδος της « Καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης 2025» του Δήμου Χαλανδρίου ξεκινάει τη Δευτέρα 23 Ιουνίου 2025 και ολοκληρώνεται

Περισσότερα
Ιούνιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30