Title Image

Πλήρη στήριξη της θέσης του Δήμου Χαλανδρίου για το «Πεύκο Πολίτη» από το βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη

Πλήρη στήριξη της θέσης του Δήμου Χαλανδρίου για το «Πεύκο Πολίτη» από το βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Καιρίδη

Πλήρη στήριξη στη θέση του Δήμου Χαλανδρίου για το θέμα της ένταξης στο Σχέδιο Πόλης της περιοχής «Πεύκο Πολίτη», αλλά και στην αντίδραση του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου, παρέχει ο βουλευτής Β. Τομέα της Ν.Δ. κ. Δημήτρης Καιρίδης, με απάντησή του στην από τις 3/01/2021 επιστολή του Σίμου Ρούσσου στους βουλευτές Β. Τομέα, όλων των κομμάτων.

«Μόλις έλαβα και διάβασα με προσοχή την από 3.1.2022 επιστολή σας και συμμερίζομαι απόλυτα τις θέσεις, την επιχειρηματολογία, αλλά και την αντίδρασή σας. Θα μελετήσω διεξοδικά τη νέα εμπλοκή στο ζήτημα και θα επανέλθω προκειμένου να συμβάλλω κι εγώ στην επίλυση της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί», υπογραμμίζει ο κ. Καιρίδης στην απαντητική επιστολή του προς το δήμαρχο Χαλανδρίου.

«Ευχαριστώ τον κ. Καιρίδη για την άμεση ανταπόκριση και την απάντηση του στα θέματα που έχω συμπεριλάβει στην επιστολή μου για την άρση του αδιεξόδου στην ένταξη της περιοχής «Πεύκο Πολίτη» στο Σχέδιο Πόλης. Και κυρίως για τη στήριξη που παρέχει στις θέσεις, την επιχειρηματολογία αλλά και την αντίδρασή μας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Καιρίδης δείχνει το ενδιαφέρον του για τα θέματα που απασχολούν το Χαλάνδρι. Περιμένω με ενδιαφέρον την έμπρακτη συμβολή του», σχολίασε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.