Title Image

Ο Δήμος Χαλανδρίου στο πλευρό των εργαζομένων του Παίδων Πεντέλης – Στηρίζει την κινητοποίηση της Κυριακής 16 Ιανουαρίου

Ο Δήμος Χαλανδρίου στο πλευρό των εργαζομένων του Παίδων Πεντέλης – Στηρίζει την κινητοποίηση της Κυριακής 16 Ιανουαρίου

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, που από την πρώτη στιγμή τοποθετήθηκε δημόσια κατά της διακοπής των εφημεριών και της τακτικής λειτουργίας του Γ.Ν. Παίδων Πεντέλης, προκειμένου να μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο, εκφράζει την πλήρη στήριξή του στα αιτήματα των εργαζομένων του Νοσοκομείου, σημειώνοντας πόσο κομβικής σημασίας είναι για την Αττική, και όχι μόνο, η απρόσκοπτη λειτουργία του Παίδων Πεντέλης.

«Στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους του Παίδων Πεντέλης που με αυταπάρνηση είναι δίπλα στα παιδιά μας τα δύο αυτά χρόνια της πανδημίας. Στηρίζουμε τον αγώνα και την κινητοποίησή τους που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, στην πύλη του Νοσοκομείου», σημείωσε ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος.

»Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, θα φέρουμε ψήφισμα κατά της διακοπής λειτουργίας του Παίδων Πεντέλης. Είναι αδιανόητο να διακοπούν, έστω και για ορισμένο διάστημα, οι εφημερίες ενός Νοσοκομείου που καλύπτει, πέρα από την Αττική, τις ανάγκες της Ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας αλλά και της Πελοποννήσου, πλην Πάτρας και Αιγίου», κατέληξε ο δήμαρχος Χαλανδρίου.