Title Image

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Πώς κάνουμε κράτηση εισιτηρίων στο viva.gr

Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Πώς κάνουμε κράτηση εισιτηρίων στο viva.gr

Τα τελευταία χρόνια η είσοδος στο Φεστιβάλ Ρεματιάς, για τις παραστάσεις χωρίς εισιτήριο, γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονική κράτηση στο  viva.gr

Η μέθοδος αυτή ακολουθείται προκειμένου να υπάρχει έλεγχος στον αριθμό των θεατών, αλλά  και την αποφυγή συνωστισμού, αφού ο κίνδυνος μετάδοσης του κορονοϊού δεν έχει εκλείψει.

 

Συνεπώς, η δ/νση Πολιτισμού ενημερώνει ότι για την απρόσκοπτη παρουσία σας, στις εκδηλώσεις  του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022, μπορείτε να προμηθευτείτε την κάρτα εισόδου στην ιστοσελίδα www.viva.gr  Εκεί θα βρείτε το συνοπτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ και τις εκδηλώσεις που μπορείτε να κάνετε κράτηση από τον υπολογιστή ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Αναλυτικά τα βήματα:

  1. Κάνουμε κλικ στη σελίδα www.viva.gr
  2. Δίνουμε αναζήτηση «Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022» (στα ελληνικά ή τα λατινικά)
  3. Επιλέγουμε την εκδήλωση που επιθυμούμε
  4. Πατάμε το πράσινο κουμπί που λέει ΚΡΑΤΗΣΗ
  5. Συμπληρώνουμε τα στοιχεία επικοινωνίας και πατάμε ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ
  6. Εκτυπώνουμε τα εισιτήριά μας ή τα αποθηκεύουμε στο κινητό μας

Η διαδικασία της κράτησης εισιτηρίων ανοίγει τέσσερις (4) ημέρες πριν από την ημερομηνία της κάθε εκδήλωσης, στις 8:00 το πρωί.

Σημ.: Οι συμπολίτες μας με αμαξίδια ΔΕΝ χρειάζεται να κάνουν κράτηση μέσω viva.gr. Αυτό είναι απαραίτητο μόνο για τους συνοδούς τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλέσετε στο τηλ. 210 6820464 (εσωτ. 2)

Υ.Γ. Οι εκδηλώσεις με αστερίσκο* έχουν εισιτήριο που καθορίζει η αντίστοιχη παραγωγή και θα πρέπει να τις αναζητήσετε στο δικό τους link