Title Image

Το «παρών» του Δήμου Χαλανδρίου στη διοργάνωση του 39ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας

Το «παρών» του Δήμου Χαλανδρίου στη διοργάνωση του 39ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας

Στην συνέντευξη Τύπου για τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας, που είναι αφιερωμένος  στον μεγάλο Βαλκανιονίκη, δημοκράτη και ειρηνιστή Γρηγόρη Λαμπράκη, παρέστη, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, καθώς η κλασσική διαδρομή διέρχεται και από την πόλη του Χαλανδρίου.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου είχε την ευκαιρία, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, να συνομιλήσει με τους εκπροσώπους των εμπλεκόμενων θεσμικών φορέων και με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κ. Σοφιά Σακοράφα και να επαναβεβαιώσει την αποφασιστικότητα του Δήμου, να συμβάλει με κάθε πρόσφορο μέσο και στο βαθμό που του αναλογεί, στην αρτιότερη διοργάνωση του κορυφαίου αθλητικού γεγονότος, που θα λάβει χώρα στις 12 και 13 Νοεμβρίου 2022.

Σίμος Ρούσσος: Η πάλη για την ειρήνη αποκτά στις μέρες μας ακόμα μεγαλύτερη σημασία

«Στις μέρες μας, που η πάλη για την ειρήνη αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, η συμμετοχή στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο 45.000 δρομέων από 110 χώρες του κόσμου, υπογραμμίζει την καθοριστική συμβολή του αθλητισμού στην ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας, της αλληλεγγύης και της αδελφοσύνης σε όλο τον κόσμο», σχολίασε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, καθώς η προετοιμασία για το μεγάλο αθλητικό γεγονός μπαίνει στην τελική ευθεία.