Title Image

Το πιο γλυκό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου

Το πιο γλυκό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς από τους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Χαλανδρίου

Από τους παιδικούς σταθμούς της πόλης, όπου περίσσεψε η χαρά στις γιορτές που ετοίμασαν οι παιδαγωγοί και η δ/νση της Προσχολικής Αγωγής, με μεγάλη αγάπη και φροντίδα για τα βρέφη και τα νήπια που φιλοξενούνται εκεί, αλλά και η αλληλεγγύη σε όλα όσα προσφέρθηκαν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης, ο Δήμος Χαλανδρίου αποχαιρετά την χρονιά που φεύγει και καλωσορίζει το 2023 με ένα γλυκό χαμόγελο.

Με γράμματα στον Αι Βασίλη, με εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, καλικάντζαρους και εξωτικά, face painting, χριστουγεννιάτικα παραμύθια, μουσικοκινητικά και θεατρικά δρώμενα, με το Ρούντολφ το ελαφάκι αλλά και τα γιορτινά ταρανδάκια, οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης πρόσφεραν χαρά και χαμόγελα στα παιδιά αλλά και στους γονείς τους που απόλαυσαν τις δεξιότητες των μικρών ηρώων τους σε παραμυθένια και γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το ίδιο πολύτιμα ήταν και τα χαμόγελα των παιδιών των εξυπηρετούμενων του Κοινωνικού Παντοπωλείου που έλαβαν από τους Παιδικούς Σταθμούς της πόλης, με τη συνδρομή των γονιών, ευχετήριες, κάρτες, δώρα, γλυκίσματα και ό,τι άλλο χρειαζούμενο για να μην αισθάνονται ότι τους λείπει κάτι αυτές τις μέρες των γιορτών.

Το 5ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής συμμετείχε μάλιστα και στις δράσεις του Make a wish με τη δημιουργία και αποστολή αστεριών αλλά και συγκέντρωση χρηματικού ποσού.

Ιωάννα Αθανασάτου, αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής: «Μια μεγάλη αγκαλιά οι Παιδικοί Σταθμοί του Χαλανδρίου»

«Με όλη τη φροντίδα και την αγάπη που οι παιδαγωγοί μας ετοίμασαν τις χριστουγεννιάτικες γιορτές αλλά και τις προσφορές για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης, απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι οι Παιδικοί Σταθμοί της πόλης είναι μια τεράστια αγκαλιά, όχι μόνο για τα βρέφη και τα νήπια που φιλοξενούνται εκεί, αλλά και τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε δυσκολία. Και αυτό αποδεικνύεται όχι μόνο στις γιορτές, αλλά και καθημερινά, καθώς στους Παιδικούς μας Σταθμούς ετοιμάζεται το ημερήσιο συσσίτιο για τους άπορους συμπολίτες μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων που κάνουν αληθινό αυτό το μήνυμα της ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Έτσι αποχαιρετούμε τη χρονιά με φεύγει και υποδεχόμαστε το 2023 με ελπίδα και χαμόγελο», σημείωσε η αντιδήμαρχος Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής Ιωάννα Αθανασάτου.