Άνοιξε το αποκριάτικο χωρίο στην κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου

apokries 20-27 (2)

Με μεγάλη επιτυχία άνοιξε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε το αποκριάτικο χωρίο του Δήμου Χαλανδρίου με τα γέλια και τις φωνές των μικρών να αντηχούν παντού.

ΟΙ λιλιπούτειοι επισκέπτες  που πλημύρισαν την κεντρική πλατεία Χαλανδρίου,  ξεφάντωσαν στα  φουσκωτά παιχνίδια,  απόλαυσαν μια υπέροχη παράσταση stand up comedy,  κλόουν και μάγους καθώς  και  τις  υπέροχες μαριονέτες ΒARUTI.

Ιδιαίτερο χρώμα στις  εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου έδωσε η εμφάνιση των παιδιών του νηπιαγωγείου Σουζάνα που τραγούδησαν και χόρεψαν με μοναδικό τρόπο καταχειροκροτούμενα από τους παρευρισκόμενους.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν μέχρι και τις 27/2/2023 με ένα μοναδικό  πλούσιο αποκριάτικο πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους!

 

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:
Sinedrio pROceed goes practice_16

Στο Χαλάνδρι το καταληκτικό συνέδριο του ευρωπαϊκού προγράμματος «pROceed goes practice» για την ένταξη και απασχόληση των Ρομά

 Παρουσία του βουλευτή Επικρατείας της ΝΔ, Γ. Σταμάτη Ο Δήμος Χαλανδρίου φιλοξένησε το καταληκτικό συνέδριο του ευρωπαϊκού προγράμματος «pROceed goes

Περισσότερα
Μάιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031