Title Image

10ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου – Δηλώστε συμμετοχή!

agonas_dromou-rematias9

10ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου – Δηλώστε συμμετοχή!

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης έρχεται! Ο 10ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023.

Με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Χαλανδρίου, τρέχουμε σε τρεις διαφορετικές διαδρομές, για μεγάλους και μικρούς, απολαμβάνουμε τον αγώνα, την κοινωνική συναναστροφή και τις ομορφιές της Ρεματιάς, καθώς μέρος του αγώνα διεξάγεται κατά μήκος της παραρεμάτιας ζώνης. Πρόκειται ίσως για τον μοναδικό αγώνα δρόμου εντός πόλης, ο οποίος διεξάγεται σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον.


Τρεις διαδρομές – τρεις διαφορετικές ώρες εκκίνησης

11   χλμ.  Ανδρών – Γυναικών 08:30
5,5 χλμ.  Ανδρών – Γυναικών 10.15
1   χλμ.  Παιδιών 11.15

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο: https://evest.gr/entries/index.php/chalandri-registration

Υποβολή δηλώσεων γίνεται έως και την  Κυριακή 17/09/2023 και ώρα 23:59.
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν


Πληροφορίες

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται για διευκρινίσεις στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας», Λ. Πεντέλης 146
τηλ.: 210 68 19 350 │ 210 68 56 410
email: agonasrematiashalandriou@halandri.gr


Όλες οι λεπτομέρειες για τον αγώνα


Κάλεσμα εθελοντών

Σ’ αυτή την προσπάθεια και για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του αγώνα, απευθύνουμε και πάλι πρόσκληση στους εθελοντές. Η συμμετοχή τους σε μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της πόλης του Χαλανδρίου είναι πολύτιμη. Οι εθελοντές που θα συμμετάσχουν στην διοργάνωση, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους τόσο στη διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική δήλωση συμμετοχής και την αποστείλουν στο email agonasrematiashalandriou@halandri.gr  ή να την καταθέσουν στη γραμματεία του αθλητικού κέντρου Χαλανδρίου «Ν. Πέρκιζας». Οι δηλώσεις μπορεί να σταλούν μέχρι την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.


Χάρης Μαυρουδής, αντιδήμαρχος Αθλητισμού: «Τρέχουμε για τη χαρά του αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα»

«Ο αγαπημένος αγώνας δρόμου στη Ρεματιά μας έρχεται. Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου θα είμαστε όλοι/ες εκεί για να απολαύσουμε τη χαρά του αθλητισμού και την ευγενή άμιλλα. Στηρίζουμε τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις, ο αριθμός των οποίων τριπλασιάστηκε μέσα σε τέσσερα χρόνια. Το επόμενο ραντεβού μας δίνεται από τώρα για το Δεκέμβριο, στον Νυχτερινό Αγώνας Δρόμου – Run the Christmas Night. Η πόλη μας έχει πια τις αθλητικές διοργανώσεις, τις αθλητικές υποδομές και τον αθλητισμό που της αξίζει. Αθλητισμό για όλους και υποδομές που αποτελούν δημόσιο αγαθό», σημείωσε ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής, με αφορμή την ανακοίνωση του 10ου Αγώνα Δρόμου Ρεματιάς.