Μαθήματα Στίβου για παιδιά

Περίοδος λειτουργίας από Σεπτέμβριο έως Ιούλιο.

Βασικός στόχος του προγράμματος, στις μικρές ηλικίες, είναι η δραστηριοποίηση  μέσα από παιγνιώδεις  μορφές άσκησης προκειμένου να αναπτυχθούν ο απαραίτητος νευρομυικός συντονισμός, η ταχύτητα, η δύναμη, η ευλυγισία αλλά και η συνεργασία μεταξύ των παιδιών, με απώτερο σκοπό την ομαλή μετάβαση  στις εξειδικευμένες τεχνικές των αγωνισμάτων του στίβου (Δρόμοι, άλματα, ρίψεις).

Μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, της καλλιέργειας, της αυτοπεποίθησης, της συνεχούς προσπάθειας και εφευρετικότητας κινητικών λύσεων, επιδιώκεται, συνολικά, η ομαλή ανάπτυξη του παιδιού και η εμπλοκή του περαιτέρω με τον αθλητισμό, μέσα σε ένα μη ανταγωνιστικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Τα προγράμματα αφορούν παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών και πραγματοποιούνται στο αθλητικό κέντρο «Ν.Πέρκιζας».

Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 έως 19:00

Μηνιαία συνδρομή: 10€ / Εγγραφή: 15€

Για παιδιά έως και 14 ετών απαιτείται βεβαίωση παιδιάτρου, ενώ για παιδιά από 14 ετών και άνω απαραίτητη είναι η προσκόμιση ιατρικών βεβαιώσεων από:  παθολόγο ή καρδιολόγο ή γενικό ιατρό και μία φωτογραφία.

Απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στο https://demos365.chalandri.gr και καταχώρηση εκεί των απαραίτητων δικαιολογητικών.

 

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ

► Ιατρικές βεβαιώσεις

Παθολόγου ή Καρδιολόγου και Δερματολόγου (2 βεβαιώσεις)

ή μόνο μία (1) βεβαίωση Ιατρού με ειδικότητα ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, μετά από καρδιολογικό & δερματολογικό έλεγχο.

► Μία (1) φωτογραφία (και selfie)

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ Τ.Ε.Φ.Α.Α.  ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ  ΣΤΙΒΟΥ

Περίοδος λειτουργίας από Σεπτέμβριο έως Ιούλιο.

Το πρόγραμμα στίβου για υποψήφιους στρατιωτικών σχολών και Τ.Ε.Φ.Α.Α  υλοποιείται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στο αθλητικό κέντρο «Ν.Πέρκιζας» καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 – 17:00.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμένης προετοιμασίας με κολύμβηση , σε περίπτωση που ο υποψήφιος  επιλέξει κάτι τέτοιο. Για να δείτε το πρόγραμμα της κολύμβησης πατήστε εδώ.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα στίβου απαιτείται η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από  Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό και 1 φωτογραφία.

Απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή στο https://demos365.chalandri.gr και καταχώρηση εκεί των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Μηνιαία συνδρομή: 20€ / Εγγραφή: 15€

Για συνδυαστική χρήση δύο διαφορετικών δημοτικών προγραμμάτων υπάρχει έκπτωση 50% στο φθηνότερο πρόγραμμα και άνω των δυο προγραμμάτων, το τρίτο είναι δωρεάν.

Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση