Μαθήματα Στίβου για παιδιά

Βασικός στόχος του προγράμματος, στις μικρές ηλικίες, είναι η δραστηριοποίηση  μέσα από παιγνιώδεις  μορφές άσκησης προκειμένου να αναπτυχθούν ο απαραίτητος νευρομυικός συντονισμός, η ταχύτητα, η δύναμη, η ευλυγισία αλλά και η συνεργασία μεταξύ των παιδιών, με απώτερο σκοπό την ομαλή μετάβαση  στις εξειδικευμένες τεχνικές των αγωνισμάτων του στίβου (Δρόμοι, άλματα, ρίψεις).

Μέσα από εξατομικευμένα προγράμματα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, της καλλιέργειας, της αυτοπεποίθησης, της συνεχούς προσπάθειας και εφευρετικότητας κινητικών λύσεων, επιδιώκεται, συνολικά, η ομαλή ανάπτυξη του παιδιού και η εμπλοκή του περαιτέρω με τον αθλητισμό, μέσα σε ένα μη ανταγωνιστικό και ευχάριστο περιβάλλον.

Τα προγράμματα αφορούν παιδιά ηλικίας 6 έως 17 ετών και πραγματοποιούνται στο αθλητικό κέντρο «Ν.Πέρκιζας».

Πρόγραμμα για παιδιά από 6 έως 17 ετών.

Από Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 – 18:00 & 18:00 – 19:00

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ Τ.Ε.Φ.Α.Α.  ΣΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ    ΣΤΙΒΟΥ

Περίοδος λειτουργίας από Σεπτέμβριο έως Ιούλιο.

Το πρόγραμμα στίβου για υποψήφιους στρατιωτικών σχολών και Τ.Ε.Φ.Α.Α  υλοποιείται από Καθηγητές Φυσικής Αγωγής στο αθλητικό κέντρο «Ν.Πέρκιζας» καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 16:00 – 17:00.

Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμένης προετοιμασίας με κολύμβηση , σε περίπτωση που ο υποψήφιος  επιλέξει κάτι τέτοιο. Για να δείτε το πρόγραμμα της κολύμβησης πατήστε εδώ.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα στίβου απαιτείται η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από Ειδικό Παθολόγο ή Γενικό Ιατρό και 1 φωτογραφία.

Μηνιαία συνδρομή: 15€ / Εγγραφή: 15€

Για συνδυαστική χρήση δύο διαφορετικών δημοτικών προγραμμάτων υπάρχει έκπτωση 50% στο φθηνότερο πρόγραμμα και άνω των δυο προγραμμάτων, το τρίτο είναι δωρεάν.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα στίβου απαιτείται η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης από Παιδίατρο και 2 φωτογραφίες. 

Για συνδυαστική χρήση δύο διαφορετικών δημοτικών προγραμμάτων υπάρχει έκπτωση 50% στο φθηνότερο πρόγραμμα και άνω των δυο προγραμμάτων, το τρίτο είναι δωρεάν.

Tιμολόγηση για όλες τις χρήσεις των Δηµοτικών προγραµµάτων.

Εμφάνιση μπάρας
Κρύψιμο μπάρας
Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση