Κολύμβηση ενηλίκων

Ο Δήμος Χαλανδρίου διαθέτει δύο κολυμβητήρια, το κλειστό στο αθλητικό κέντρο  « Ν. Πέρκιζας » και το ανοικτό κολυμβητήριο «Π. Παπαγιαννόπουλος» στο αθλητικό κέντρο στο πάρκο επί της οδού Αποστολοπούλου.

Η ελεύθερη κολύμβηση ενηλίκων πραγματοποιείται αυστηρά υπό την επίβλεψη ναυαγοσωστών καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του κολυμβητηρίου και η απουσία αυτών, βάσει του νόμου, καθιστά αδύνατη την λειτουργία του κολυμβητηρίου.

Τα ενήλικα μέλη των κολυμβητηρίων που κάνουν ελεύθερη κολύμβηση, έχουν την δυνατότητα να κάνουν χρήση και των δύο κολυμβητηρίων με μια μόνο συνδρομή.

Συγκεκριμένα το κλειστό κολυμβητήριο στο αθλητικό κέντρο «Ν. Πέρκιζας» λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή από τις 07:30 έως τις 20:00 ενώ η ανοικτή πισίνα «Π. Παπαγιαννόπουλος » στο αθλητικό κέντρο επί της οδού Αποστολοπούλου λειτουργεί Δευτέρα – Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 21:00.

Τα κολυμβητήρια διαθέτουν για τα μέλη, ειδικό εξοπλισμό (pullbuoys, σανίδες, αφρώδεις σωλήνες) και εξειδικευμένο εξοπλισμό για ΑΜΕΑ (ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο και αναβατόριο)

Για χρήση του κολυμβητηρίου απαραίτητη είναι η ηλεκτρονική εγγραφή στο https://demos365.chalandri.gr και το ανέβασμα εκεί, των ιατρικών βεβαιώσεων.

Η ηλεκτρονική εγγραφή και η ανανέωση των ιατρικών βεβαιώσεων πραγματοποιείται ΜΟΝΟ στο ιστότοπο: https://demos365.chalandri.gr

Η πληρωμή των εγγραφών και των συνδρομών καθώς και η έκδοση κάρτας των μελών, πραγματοποιείται στη γραμματεία των κολυμβητηρίων και μόνο με την χρήση κάρτας (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη)

ΕΓΓΡΑΦΗ: 15€

  • ΒΑΣΙΚΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝ∆ΡΟΜΗ: 25€
  • ΣΥΝΡΟΜΗ 6 ΜΗΝΩΝ: 125€
  • ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ 240€
  • ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: 6€
  • ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΡΤΑΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥ 3€

Για συνδυαστική χρήση δύο διαφορετικών δημοτικών προγραμμάτων υπάρχει έκπτωση 50% στο φθηνότερο πρόγραμμα και άνω των δυο προγραμμάτων, τα υπόλοιπα είναι δωρεάν.

Υπάρχουν σημαντικές εκπτώσεις σε διάφορες κατηγορίες δημοτών και κατοίκων του Δήμου Χαλανδρίου όπως: φοιτητές, άνεργοι, άποροι, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες, εν’ ενεργεία αθλητές μέλη Εθνικών ομάδων, άτομα άνω των 65 ετών και υπηρετούντες στα σώματα ασφαλείας και στρατευμένους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ https://demos365.chalandri.gr

Ιατρικές βεβαιώσεις

  • Παθολόγου ή Καρδιολόγου και Δερματολόγου (2 βεβαιώσεις)
  • ή μόνο μία (1) βεβαίωση Ιατρού με ειδικότητα ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, μετά από καρδιολογικό & δερματολογικό έλεγχο.

Μία (1) φωτογραφία (και selfie)

Για οικογενειακά  πακέτα
καταχώρηση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

Για πολύτεκνους – τρίτεκνους (κατοίκους – δημότες Χαλανδρίου*)
καταχώρηση κάρτας πολυτεκνίας ή πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης & τελευταίου εκκαθαριστικού εφορίας.

Για ανέργους (κατοίκους – δημότες Χαλανδρίου*)
καταχώρηση ανανεωμένης βεβαίωσης ανεργίας 3μήνου και τελευταίου εκκαθαριστικού εφορίας.

 

* Για κατοίκους ή δημότες Χαλανδρίου με ειδική τιμολόγηση, χρειάζεται επιβεβαίωση διεύθυνσης κατοικίας με λογαριασμό ΔΕΚΟ ή άλλον λογαριασμό ενέργειας ή τηλεφώνου της οικίας.

Μέγεθος γραμμάτων
Αντίθεση